Nämä seksipaikat eivät ole niin mahtavia kuin luulet – lue lista

Haaveiletko pienestä eroottisesta kohtaamisesta lentokoneessa tai porealtaassa? Lopeta heti!

Glamour-lehti listasi seksipaikat, jotka kuulostavat jännittäviltä ja mahtavilta, mutteivät ole sitä. Oletko haaveillut seksistä lentokoneessa tai vedessä? Mieti uudelleen!

Lentokone

Moni haluaa mukaan "kymppikerhoon", ja lentokoneen vessa saattaakin houkuttaa seikkailunhaluisia. Lentokoneissa kaikki tila on kuitenkin käytetty tehokkaasti, eikä vessakopperossa taatusti ole yhtään ylimääräistä.

Ellet ole akrobatian maailmanmestari, jätä tämä väliin. Ja jos jäätte kiinni, seuraukset voivat olla hirmuiset!

Auto

Auton ongelma on samantapainen kuin lentokoneen: jos se ei ole tila-auto, tilaa ei todellakaan ole. Ohiajajat tai virkavalta saattavat yllättää, eivätkä he taatusti katsele touhua hyvällä.

Poreallas

Ah, kuuma vesi ja pikkuiset uimahousut, mikäpä olisikaan seksikkäämpää? No, Glamour-lehden mukaan siirtyminen sisätiloihin, poreallas kun ei ole eroottiseen kohtaamiseen sopiva paikka!

Lämpöisessä vedessä uiskentelee lukemattomia bakteereja, eikä vesi yksin ole liukastusvoide – itse asiassa päinvastoin! Lisäksi ehkäisyn käyttäminen on veden alla tuskaisan vaikeaa.

Baarin vessakoppi

Vessakoppiin pikaiselle? Älä edes ajattele sitä, ellet sitten halua kokea erotiikkaa pöpöjen keskellä epämukavassa asennossa. Kukapa haluaisi harrastaa seksiä pöntöllä istuen?

Ranta

Syrjäinen poukama auringonlaskun jälkeen voi houkuttaa rakastavaisia, mutta sinä olet viisaampi: sinä nimittäin tiedät jo, että hiekka kulkeutuu kehosi jokaiseen koloon. Ulkomailla rakastavaisia vaanivat ällöt hiekkakirput!

Veneen kansi

Oman huviveneen kannella romanttinen fiilis saattaa olla huipussaan. Kannella on myös runsaasti jotakin muuta, nimittäin kovia pintoja, jotka kohtelevat kaltoin polviasi ja selkääsi. Lisäksi voit saada tikkuja, ja joutua muiden merenkävijöiden bongaamaksi!

Metsän siimes

Erärakastavaiset huomaavat pian metsikön monet vaarat: nokkonen, hyttynen, ohiajava turisti, pistelevät neulaset… Vieläkö tekee mieli hypätä puskan taakse oman kullan kainaloon? Tuskin.

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja