Nämä ovat vuoden 2011 kuuluisimmat vauvat

Muistatko vielä, ketkä tähdet saivat tänä vuonna lapsen? Helmi kokosi yhteen vuoden 2011 kuuluisimman silmäterät.

Nämä tähdet ovat kokeneet vuonna 2011 syntymän onnen. Osa julkkiksista sai vuonna 2011 esikoisensa, toiset tulivat vanhemmaksi jälleen kerran. Vanhempien kuuluisuus takaa, että myös heidän lapsensa ovat maailman kuuluisimpia.

Näyttelijä Orlando Bloom ja malli Miranda Kerr saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tammikuussa. Kerr palautui takaisin mallinmittoihin ennätysnopeasti.

Näyttelijäpari Javier Bardem ja Penélope Cruz saivat lapsen tammikuussa. Pari avioitui aiempana kesänä.

Näyttelijä Alicia Silverstone sai ensimmäisen lapsensa maaliskuussa. Poikalapsen isä on Christopher Jarecki. Lapsella on erikoinen nimi, Bear Blu. Pariskunta ei keksinyt millään nimeä, mutta Jareckin äiti ideoi lapselle nimen.

Laulaja Mariah Carey sai kaksoset huhtikuussa. Raskaus oli vaikea, mutta ilo lasten syntymän jälkeen oli vertaansa vailla.

– Vaimoni antoi minulle juuri elämäni uskomattomimman hääpäivälahjan! Tätä lahjaa en pysty päihittämään! Careyn mies Nick Cannon hehkutti Twitterissä.

Näyttelijä Aishwarya Rai Bachchan sai tyttären marraskuussa. Lapsen isä on Amitabh Bachchani, joka twiittasi iloisesta tapahtumasta.

– Olen söpöimmän tyttölapsen isä, mies hehkutti.

Näyttelijä Hugh Grantin edustaja kertoi marraskuussa, että miehestä on tullut isä ensimmäistä kertaa elämässä. Tyttölapsen äidin tietoja ei ole jaettu julkisuuteen.

– Hänellä ja lapsen äidillä oli lyhyt suhde, eikä lasta suunniteltu. Hugh ei voisi olla onnellisempi ja hän tukee äitiä. He ovat jutelleet kaikesta ja ovat hyvin ystävällisissä väleissä, Grantin edustaja kertoi.

Näyttelijä Natalie Portman ja tanssija Benjamin Millepied toivottivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tervetulleeksi maailmaan kesäkuussa. Poikaa varjellaan julkisuudelta kaikin keinoin.

Laulaja Pink ja aviomies Carey Hart toivottivat tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa Willow Sage Hartin kesäkuussa. Pari pohti tuolloin lapsen nimeämistä. Pink olisi halunnut lapselle nimen, joka merkitsee jotakin; hänen miehensä taas toivoi lapselle tavanomaista nimeä.

– Careysta tuntuu, että hänellä oli tytön kampaus ja nimi, joten hän ei halua outoa nimeä. Minun täytyy vielä saada hänet innostumaan omaperäisyydestä, työ on edelleen kesken, Pink pohtii.

Julkkispari Victoria ja David Beckham saivat neljännen lapsensa heinäkuussa. Tyttö nimettiin Harper Seven Beckhamiksi.

Näyttelijä Jessica Alba ja aviomies Cash Warren toivottivat tervetulleeksi toisen lapsensa Haven Garner Warrenin elokuussa.Alballa on ennestään kolmevuotias tytär.

Äitiys on muuttanut Alban suhtautumista seksuaalisuuteen.

– Olin ujo seksuaalisuuteni suhteen. En ollut sinut sen kanssa ennen kuin tyttäreni syntyi. Silloin tajusin, kuinka uskomatonta on olla nainen ja pystyä luomaan elämää, nainen on sanonut.

Näyttelijä Kate Hudson sai toisen lapsensa heinäkuussa. Lapsi on hänen ja laulaja Matthew Bellamyn ensimmäinen yhteinen lapsi. Hudsonilla on yksi lapsi rokkari Chris Robinsonin kanssa.

Laulaja Mel B sai kolmannen lapsensa syyskuussa. Tulokkaan isä on Stephen Belafonte. Mel B:n raskaus oli rankka. Loppuaikoina nainen teki kaikkensa, että lapsi syntyisi pian.

– Lapsi tulee ulos tällä viikolla, tavalla tai toisella. Luonnollinen synnytys olisi ihanteellisinta, mutta olen kokeillut kaikkea, kuumaa ruokaa, juoksemista, seksiä ja väkivaltaa. Olen kokeillut aivan kaikkea. Ja lapsi tuntuu vain juuttuneen sisälle ja kasvavan isommaksi ja isommaksi, Mel Be kertoi ennen lapsen syntymää.

Tori Spelling ja Dean McDermott toivottivat maailmaan kolmannen yhteisen lapsensa lokakuussa. Tyttölapsen sukupuoli oli parille yllätys. Spelling kertoo Life & Style -lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän ja aviomies McDermott elivät koko ajan siinä uskossa, että tuleva pienokainen olisi poika.

– Luulin koko ajan synnyttäväni pojan ja nimikin oli jo päätetty, Spelling sanoi.

Euroopan kuuluisin vauva syntyi lokakuussa, kun Nicoleas Sarkozyn vaimo Carla Bruni-Sarkozy synnytti parin ensimmäisen yhteisen lapsen. Bruni-Sarkozylla on entuudestaan yksi teini-ikäinen poika ja Sarkozylla on kolme lasta aiemmasta avioliitostaan.

Pariskunnan lasta suojellaan julkisuudelta. Bruni-Sarkozy oli jo raskausaikana vaitonainen asiasta.

– Ei ole paljon sanottavaa. Niin moni nainen on raskaana ja synnyttää, joten ranskalaisia se ei kiinnosta, Bruni-Sarkozy perusteli BBC:lle.

Laulaja Lily Allen sai esikoistyttären yhdessä miehensä Sam Cooperin kanssa marraskuussa. Pari avioitui viime kesänä. Cooper kertoi hääpuheessaan Allenin odottavan lasta.

Näyttelijä Robert De Niron vaimo Grace Hightower sai lapsen joulukuussa. Hightower on 56-vuotias ja De Niro 68. Heillä on jo yksi yhteinen lapsi, vuonnaa 1998 syntynyt Elliot. De Nirolla on neljä lasta aiemmista liitoistaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja