Nämä ovat maailman oudoimmat ammatit, lue lista

Jos inhoat työtäsi, ajattelepa hetki: onko konttorissa kököttäminen todella pahempaa kuin muiden ihmisten kainaloiden nuuhkiminen päivittäin?

Thisblogrules.com keräsi yhteen maailman oudoimmat ammatit. Oletko sinä lapsena haaveillut pääsystä lentokoneiden takaisinlunastajaksi tai golfpallojen sukeltajaksi?

Kainalonhaistaja

Ennen kuin lempideodoranttisi pääsee kauppaan asti, sitä täytyy testata. Testaajat haistelevat kainaloihin levitettyjä dödöjä varmistaakseen, että ne hoitavat hommansa.

Kananpoikien sukupuolen määrittäjä

Kananpoikien sukupuolen määrittäjän toimena on, no, erottaa urostiput naaraista. Määrittäjä tarkistaa kananpojat ja jakaa ne uroksille ja naaraille varattuihin laatikoihin.

Myrkkykäärmeen lypsäjä

Käärmeiden myrkkyä käytetään esimerkiksi lääketieteellisiin tutkimuksiin. Erityisen ammattilaisen tehtävänä on painaa elävän myrkkykäärmeen hampaat keräysastiaan, johon vaarallinen aine kerätään.

Urheilujoukkueen maskotti

Jenkkileffoissa urheilukentillä kirmailevia ja heiluttavia jättieläimiä on myös oikeissa urheilumatseissa – ja heille jopa maksetaan tästä hommasta! Maskotiksi mielivällä tulee olla hyvä kunto ja esiintymishalua.

Huonekalujen testaaja

Uusi sohva tai sänky tuntuu ihanan pehmeältä ja ylelliseltä. Saat kiittää tästä mukavuudesta huonekalusi testaajaa, joka on varmistanut, että se on ergonominen ja sopii tarkoitukseensa.

Lentokoneiden oma ulosottomies

Jos yksityiskoneen ostanut miljardööri huomaakin yhtäkkiä olevansa tyhjätasku, saattaa konekin jäädä maksamatta. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen ulosottomiesten osasto: he hakevat koneen mistä vain ja lentävät sen sitten omin käsin pois epäonnisen ostajan kotoa.

Ruumiinosamalli

Mallit tunnetaan yleensä kasvoistaan, mutta kauniit kädet tai jalat voivat olla menolippu mainosmaailmaan. Joskus mainokseen halutaan vain pari kauniita jalkoja!

Golfpallonsukeltaja

Jos golfpallo mulahtaa lampeen, se ei suinkaan vietä eläkepäiviään kyseisen lätäkön pohjassa. Erityissukeltajien tehtävänä on hakea kyseiset pallot. Hommasta maksetaan hyvin, mutta se on vaatinut ainakin kaksi kuolonuhria, kertoo thisblogrules.com.

Oksennuksenkerääjä

Huvipuiston tai tivolin laitteissa huono olo voi yllättää. "Onneksi" huvipuistoissa on siivoojia, joiden tehtävänä on puhdistaa paikat tästä ällöttävästä, liian kieputtamisen aiheuttamasta tuotoksesta.


MTV3/Helmi

Lähde: Thisblogrules.com

Kuvat: Colourbox, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja