Nämä komistukset tienaavat miljoonia television ansiosta

Jos haluat televisiotähdeksi, kannattaa pohtia muuta, kuin näyttelijän uraa.

Näyttelijän ammatti ei yllä television halutuimmaksi ammattikunnaksi, palkkoja tarkasteltaessa. Business Insiderin julkistaman listauksen kärkipäästä löytyy vain omana itsenään esiintyviä komistuksia.

Parhaiten tienaavien tv-kasvojen kymmenen kärjessä heiluu The House-sarjan Hugh Laurie, joka tienaa 700 000 dollaria jaksolta, eli noin 15 miljoonaa dollaria (10,5 miljoonaa euroa) vuodessa. Näyttelijä Ashton Kutcher yltää samoihin lukuihin, sillä uuden uuden Miehenpuolikkaat -roolinsa myötä miehen tulot ovat 10,5 miljoonaa euroa vuodessa. Kutcher korvaa sarjassa Charlie Sheenin. American Idol -ohjelman juontaja Ryan Seacrest tienaa niin ikään 10,5 miljoonaa euroa vuodessa.

He ovat tienaavimmat tv-persoonat

Yhdysvaltalainen tv-journalisti Matt Lauer tienaa noin 12 miljoonaa euroa, samoin kuin näyttelijä ja televisiojuontaja Kelly Ripa. Hyvin tienaavia tv-kasvoja ovat myös tuomari Joe Brown (14 miljoonaa euroa), sekä tuomari Judy Sheindlin (32 miljoonaa euroa).

Kolmen kärjessä on kolme vahvaa miestä, joista jokainen esiintyy televisiossa omana itsenään. Koomikko ja juontaja Jay Leno tienaa lähes 18 miljoonaa dollaria, ja kollega David Letterman lähes 20 miljoonaa dollaria. Ykköseksi listalla yltää Simon Cowell, joka on toiminut napakkana tuomarina niin Idolsissa, kuin X Factorissakin. Miehen tulot ovat 53 miljoonaa euroa yhdeltä tuotantokaudelta.

MTV3 Helmi

Kuvat: GettyImages

Lähde: Business Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja