Nämä julkkikset saivat lapsen yli 40-vuotiaana

Naiset saavat lapsia yhä vanhempina. Nämä julkkisäidit ovat saaneet lapsensa yli 40-vuotiaana, ja nauttivat lapsiperheen elämästä täysin rinnoin.

Halle Berry sai tyttärensä Nahlan 41-vuotiaana. Samalla tähden elämän arvojärjestys vaihtui täysin. "Tunsin rakkautta aikaisemminkin, mutta en ole koskaan tuntenut mitään tällaista", Berry on kertonut. "Haluan jättää hänelle jotakin, mistä hän voi olla ylpeä".

Sheryl Crow adoptoi Wyatt-vauvan 48-vuotiaana. Laulaja-lauluntekijä ei ole vielä saanut tartutettua musikaalisuuttaan lapseensa. "Haluaisin laulaa hänelle, mutta hän sanoo aina, että "äiti, lopeta."

Nicole Kidmanilla on kaksi teini-ikäistä lasta, jotka hän on adoptoinut ex-miehensä Tom Cruisen kanssa. Ensimmäisen biologisen lapsensa Sundayn hän sai 41-vuotiaana. "Tuntuu kuin sydämeni olisi revetä tunteista", Kidman kertoi lapsensaannin jälkeen.

Kim Basinger sai Ireland-tyttärensä 41-vuotiaana. Lasta suojeltiin julkisuudelta, mutta nyt 14-vuotias kaunotar on astunut äitinsä rinnalla julkisuuteen.

Marcia Cross sai kaksoset Edenin ja Savannahin 44-vuotiaana. "Oli pelottavampaa saada tyttö - ehkäpä siksi että olen itsekin sellainen. Nyt olen kuitenkin helpottunut. Ei ole mitään läheisempää, kuin naisten välinen side", Cross on sanonut.

Nelikymppisenä poikalapsensa Jacobin saanut entinen Melrose Place -tähti Courtney Thorne Smith on kertonut, ettei olisi ikinä uskonut, "että olisin joskus rakastunut mieheni kanssa samaan mieheen".

Salma Hayek sai Valentina-tyttärensä 41-vuotiaana. "Pidän itseäni onnekkaana, että saan olla hänen äitinsä. Saan olla todistamassa hänen muuttumistaan joka päivä", Hayek iloitsee.

Emma Thompson kävi läpi hedelmällisyyshoitoja, ennen kuin onnistui saamaan Gaia-tyttärensä 40-vuotiaana. Kaikki oli kuitenkin vaivan arvoista. "Nykyään jos asiat ovat huonosti, ajattelen synnytysprosessia ja ammennan voimaani siitä", Thompson kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.people.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat