Nämä Hollywoodin tähdet eivät vanhene arvokkaasti – katso irvokkaat kuvat

Hollywoodissa nuoruus – tai vähintään nuorekkuus – on monille pakkomielle. Aika näkyy kuitenkin iholla, eikä aikakonetta ole vielä keksitty. Toki monet ovat yrittäneet palata ajassa taaksepäin plastiikkakirurgian avulla, tosin huonoin seurauksin. Nydailynews.com listasi kaikkein irvokkaimmin vanhentuneet tähdet.

Ensin suloisille lapsinäyttelijöille iskee puberteetti mikä muuttaa heidän ulkonäkönsä kerta heitolla – esimerkkinä vaikkapa Lindsay Lohan. Vanhemmat tähdet taas yrittävät palata noihin siloposkisiin aikoihin plastiikkakirurgian avulla.

Ikä tuo tullessaan myös elopainoa, mutta omaa rupsahtamista voi edesauttaa huonoilla elämäntavoilla – todistusaineistona muun muassa rokkari Courtney Love ja 90-luvun sydänkäpynen Mickey Rourke joka pilasi oman uransa – ja kasvonsa.

Myös Janice Dickinsonin, 53, kasvot ovat muuttuneet vuosien saatossa. "Kaikki minussa on epäaitoa... ja minä olen täydellinen", on Dickinson kirjoittanut elämänkertaansa.

Katso kuvat, miltä LaToya Jacksonin nenä näyttikään vielä vuonna 1976 tai miten Aerosmithin laulaja Steven Tyler on muuttunut vuosien saatossa, kun rokkarin elämä ei ole aina ollut niin puhtoista.

Kenen muodonmuutos on sinun mielestäsi järkyttävin? Kommentoi!

MTV3/Helmi

Lähde: Nydailynews.com

Kuva: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja