Näitkö tätä? Pelaaja koki karun kohtalon MM-turnauksessa – joukkuetovereilta upea ele

Ruotsi nousi viime hetken maalilla 2–1-voittoon Etelä-Afrikasta jalkapallon naisten MM-lopputurnauksessa. Ruotsin pelaajat tekivät tyylikkään kunnianosoituksen ennen ottelun alkua.

Ruotsin riemu nousi kattoon varsinaisen peliajan viimeisellä peliminuutilla, kun Amanda Ilestedt puski voittomaalin verkkoon kulmapotkusta.

Loppukiri alkoi, kun Fridolina Rolfö teki 1–1-tasoitusmaalin 65. peliminuutilla. Ottelun toinen jakso alkoi tasalukemissa 0–0, kunnes Etelä-Afrikan Hildah Magaia nosti joukkueensa johtoon jakson alussa.

Ruotsin joukkue päätti tehdä kunnianosoituksen Hanna Lundkvistille ennen ottelun alkua. Lundkvist loukkaantui alkuviikosta harjoituksissa niin pahasti, että hän joutui vetäytymään MM-turnauksesta.

Pelaajat ottivat Lundkvistin pelipaidan mukaan joukkuekuvaan.

Joukkueen Johanna Ryttig Kaneryd kommentoi kunnianosoituksen olleen ilmiselvä ratkaisu.

– Hän on ollut osa tätä joukkuetta ja tulee olemaan kanssamme koko matkan ajan. Haluamme osoittaa kaiken mahdollisen tuen, Ryttig Kaneryd sanoi Expressenin mukaan.

Ruotsin ja Etelä-Afrikan lohkossa pelaavat lisäksi Argentiina ja Italia.