Näitä kampauksia miehet jumaloivat – katso vinkit!

Katso vinkit kampauksiin, jotka miellyttävät miehenkin silmää. Kampauksen avulla voit helposti vaihdella tyyliäsi aina kiltistä koulutytöstä seksikkääseen viettelijättäreen.

Näiden hiustyylien toteuttamiseksi ei montaa minuuttia kulu, mutta lopputulos voi olla todella tehokas. Mallia voit ottaa tyylikkäistä julkkisnaisista.

Koulutyttö-look

Kiinnitä kaikki hiuskesi koulutyttömäiselle poninhännälle, mahdollisimman ylös. Lisää kampaukseen ripaus seksikkyyttä haromalla suortuvia myös kasvojesi kehykseksi. Voit halutessasi viimeistellä kampauksen kihartamalla poninhäntääsi kevyesti. Esimerkiksi näyttelijätär Michelle Trachtenberg suosii tätä kampausta.

Suorat hiukset

Miehet ihailevat naisia, joilla on kauniin kiiltävät ja terveennäköiset hiukset. Suoristamalla hiuksesi saat ne näyttämään nopeasti hyväkuntoisilta. Hyvinvoivat hiukset kielivät puhtaudesta ja terveellisistä elämäntavoista – ihanteellisesta kumppanista. Muun muassa näyttelijä Jennifer Aniston suosii tätä yksinkertaista kampausta.

Sekainen polkkatukka

Huoleton, hieman sotkuinen polkkatukka korostaa kasvoja, erityisesti silmiä ja poskipäitä. Tämä naisellinen look vetoaa miehiin ja tuo parhaat puolesi esiin. Mallia voit ottaa vaikkapa suloisesta näyttelijästä Ashley Olsenista.

Poninhäntä sivulla

Seksikäs sivuponnari on huolettoman ja rennon oloinen. Kampaus, joka painottuu toiselle puolelle, imartelee kaikkien kasvonpiirteitä – harvan kasvot ovat täydellisen symmetriset. Sivuponnarilla varmistat, että huomio ei kiinnity tällaisiin yksityiskohtiin. Tämä kampaus on huoleton ja helppo toteuttaa kiireisenäkin aamuna. Esimerkiksi perijätär Margherita Missoni valitsi sivuponnarin taannoin juhlakampauksekseen.

MTV/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock, Gettyimages

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja