Näitä isät eivät halua lahjaksi – ota kantaa!

Isille löytyy takuuvarmoja lahjavinkkejä pilvin pimein sukista pokkareihin, mutta nyt isät saavat anonyymisti vinkata meille, mitä he eivät missään tapauksessa tahdo lahjaksi. Osallistu sinäkin kyselyyn ja pidä lahjanostajat oikealla asialla.

Mtv3.fi/koti -osiolle tuntojaan tilittäneet miehet eivät innostu perinteisistä pehmeistä paketeista:

– Sukat ja solmiot ovat ihan haista kukka -lahjoja. Enkä halua halpoja työkaluja tai halpoja rannekelloja. Ja paidat ovat ihan pahimpia! Naimisissa oleva ei myöskään tee mitään hajusteilla. Sinkkumiehet voivat käyttää niitä liehitelläkseen naisia, 40-vuotias mies tilittää.

– En haluaisi hierontaa, deodoranttia, partakonetta, Maailman paras isä -t-paitaa enkä kehystettyä A3-kuvaa perheestä, eräs perheenisä sanoo.

– Näitä en haluaisi isänpäiväksi: kalsareita, kauluspaitaa, pyjamaa, almanakkaa, lompakkoa, kyniä. Hyvn lahjan pitäisi olla jotain yllätyksellistä, jota ei ehkä odota saavan, isäihminen kertoo.

– En halua pitkiä kalsareita, nynnyt käyttää! En myöskään ooppera- tai balettilippuja, työkaluja enkä miesten lärvirasvoja.

Mitä vinkkejä sinä haluaisit antaa isänpäivälahjan ostoa suunnittelevalle? Ota kantaa kyselyssä! Voit vastata tarkemmin perusteluissa kyselyn alla: klikkaa "näytä perustelut" ja sitten "kirjoita perustelu".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja