Naisten mies Hans Välimäki: Olen pitänyt naisista jopa liikaa

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin valtavan ihania! Tällä kertaa keittiömestari Hans Välimäki paljasti Helmelle ajatuksiaan naisista.

Helmen Naisten mies -juttusarjassa tavataan ihania suomalaisia miehiä ja kuullaan heidän mietteitään naisista!

Television ruokaohjelmista jo ennakkoon tuttu ja keväällä uutta sarjaansa Hansin matkassa MTV3-kanavalla luotsaava huippukokki Hans Välimäki paljastui todelliseksi naistenmieheksi.

Mikä tekee naisista ihania?

– Se tekee naisista ihania, että he ovat naisia. Minä olen perusterve suomalainen heteroseksuaalinen mies, niin minä vain pidän naisista. Naiset ovat ihania sellaisenaan.

Ketä naista ihailet?

– Tämä on tietysti klisee, mutta ihailen äitiäni ja vaimoani, miksen nyt anoppianikin.

Mikä on kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– Se vähän riippuu tilanteesta. Läheisessä suhteessa on tärkeää kertoa pitävänsä ja välittävänsä naisesta. Töissä taas on minun mielestäni hienoa, että kun meilläkin on miesvoittoinen ala, niin jaksaa kuunnella naisiakin välillä.

Mitä et ymmärrä naisissa?

– Naisten ajatuksenjuoksun monimutkaisuutta. Minun mielestäni se pitää paikkansa, että miehet ovat aina suhteellisen suoraviivaisia ajattelussaan ja pyrkivät jossain määrin priorisoimaan asioita. Minä olen huomannut, että naiset pystyvät ainakin minua huijaamaan helposti, sillä heidän ajatuksenjuoksunsa on sen verran monimutkaista, etten pysy perässä. Tuolloin naisista tulee silmissäni joskus vähän kieroja ja laskelmoivia.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan – mitä tekisit?

– Lähes kaikissa naisissa, jotka minä tunnen ja joihin olen saanut tutustua, olen aina ihaillut sitä valtavaa energiaa lähteä shoppailemaan. Miten sitä energiaa riittää siihen samalla tavalla kuin lapsilla riittää ruutia juoksemaan paikasta toiseen pysähtymättä koko valveillaolon ajan? Vertaamatta sitä lapsenomaisuutta naisiin, se tietynlainen uteliaisuus tuotteisiin, joita voisi hankkia ja haalia, on mielenkiintoista.

Mikä on romanttisin tekosi?

– Siihen osaisi varmasti parhaiten vastata minun vaimoni tai ne naiset, joiden kanssa olen joskus seurustellut. Olen kuitenkin yllättänyt vaimoni viemällä hänet Pariisiin matkalle.

Mikä on paras iskurepliikki?

– Jos on kiinnostunut toisesta osapuolesta niin paljon, että haluaisi alkaa iskemään, niin olisi järkevintä aloittaa ihan normaali keskustelu. Minun mielestäni pitää ensin tunnustella maastoa.

Millainen naistenmies sinä olet?

– Olen pitänyt naisista joskus jopa liikaakin.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

– Pysykää naisina!

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja