Naisten mies Aleksi Sariola: Olen herrasmies!

Naisten mies -sarjassa miehillä on vapaus kertoa kokemuksiaan naisista ja päästä kehumaan vastakkaisen sukupuolen edustajia. Tällä viikolla Pientä pintaremonttia -sarjasta tuttu juontaja Aleksi Sariola paljastui ujoksi herrasmieheksi.

Aleksi Sariola osoittautui Helmen Naisten mies -haasteessa ujoksi ja huomaavaiseksi mieheksi. Pinnan alla kuplii romantikon mieli, joka innostuu arjen säröistä.

Alunperin Salatut elämät -sarjan kautta suomalaisyleisön suosioon noussut Aleksi Sariola luotsaa nykyään Pientä pintaremonttia -sarjaa.

Mikä tekee naisista ihania?

– Ensimmäisenä mieleeni tuli lämpö. Sitä on todella vaikea selittää. Minä koen, että mitä enemmän sitä selittää, niin sitä huonompi on lopputulos.

Ketä naista ihailet?

– Minä ihailen piirteitä, joita lähipiirini naisissa on: vaimossa, sukulaisissa, äidissä ja isoäidissä. Kaikissa heissä on piirteitä, joita ihailen ja olen kiitollinen siitä, että he ovat sellaisia kuin ovat. Kun näitä piirteitä löytyy lähipiiristä, niin niistä täytyykin olla kiitollinen.

Mikä on kaikkein kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– Minä olen kova höpöttämään ja puhumaan läpiä päähäni. Ehkä juuri sen takia eleet ja tekeminen ovat mielestäni sanojakin parempia. Sanoja ryhtyy helposti miettimään ja ne saavat samalla merkityksiä. Sanat kuitenkin merkitsevät eri ihmisille erilaisia asioita.

Mitä et naisissa ymmärrä?

– Miehillä ja naisilla on erilaiset pelisäännöt. Olen huomannut sen, että miesten puolella aitaa katsotaan tietyllä tavalla ja naisten puolella aitaa tietyllä tavalla. Välillä sellaisissa tilanteissa täytyy tehdä töitä, jotta ymmärtää toisen näkemyksen.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan, mitä tekisit?

– Onko jotain, mitä minä en ole tehnyt?

Sariola ihailee erityisen paljon äidin ja lapsen välistä suhdetta ja haluaisi päästä tästä osingoille.

– Minä nauttisin siitä suosiosta, mitä lapset äidilleen antavat. Äiti on kuitenkin äiti, siitä minä haluaisin nauttia täysin siemauksin.

Mikä on kaikkein romanttisin tekosi?

– Minä olen sisimmiltäni romantikko ja arvostan romantiikkaa. Romantiikka on mielessäni usein ja välillä havahdun, että arjesta onkin romantiikka kaukana.

Spontaanius ja yllättävät tilanteet ovat Sariolan arjen romantiikkaa.

– Yllättävät tilanteet ovat minun mielestäni romanttisia.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

Sariola myöntää olevansa ujo ja kertoo sen hankaloittavan toimimista tilanteissa, joissa täytyy olla ihmisten kanssa kontaktissa. Sariola paljastaa, että jopa laskun tilaaminen ravintolassa on välillä hänelle hyvin haastavaa.

Iskurepliikit eivät myöskään kuulu Sariolan tyyliin. Ujoutensa vuoksi mies kehottaa turvautumaan arkisiin tervehdyksiin.

– Ihan rehellinen 'Moi'. Se on monikäyttöinen.

Millainen naistenmies sinä olet?

– Minä en ole naistenmies, olen herrasmies.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

– Olkaa ylpeästi ihania!

MTV3/Helmi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja