Mainos

Näistä asioista jutellaan vain tyttöjen kesken!

Radio Helmi -sivuston viikkokysely Mitä juttuja jaat vain tyttöjen kesken? paljasti, että naistenvaivat ovat yleisin aihe, joista ei puhuta miehille.

- Kuukautiset, raskaudet, synnytykset, kivut ja vuodot ja kaikki tuon suuntainen ei todellakaan kuulu miehelle. Hän ei sitä ymmärrä ja se saa hänet hermostumaan, se kun on niin kaukana hänen maailmastaan. Ex-miestäni en edes pyytänyt ostamaan siteitä koskaan, jotenkin vai ei, nimimerkki nainen vaan kirjoittaa.

- Ei semmoisia ainakaan tuoreelle poikaystävälle kerrota, nimimerkki ser jatkaa.

Yli 33 prosenttia kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, ettei naisten vaivoista jutella kuin tyttöjen kesken. Toiseksi suosituin, vain tyttöjen kesken jaettava aihe, oli poikaystäväjutut saaden lähes 30 prosenttia annetuista äänistä.

- Kyllä se on niin, että poikaystäväjuttuja ymmärtää vain toinen nainen. Miehelle niistä on turha tilittää..Ilona kommentoi.

- Se on mukavaa rupatella hyvien tyttökaverien kanssa näistä asioista, girlsgirls jatkoi.

Kolmanneksi suosituimmat aiheet olivat sinkkuelämän viimeisimmät käänteet ja salaisuudet, jotka molemmat saivat noin 10 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

- Parhaimmat,ja luotettavimmat ystäväni ovat naisia ...sehän on selvä että keskenään salaisuudet kerrotaan, nimimerkki seikku kommentoi.

Lähes kymmenen prosenttia vastaajista valitsi Kauneudenhoitojutut ja noin kahdeksan prosenttia jakaisi tyttöjen kesken juorut. Osa vastaajista valitsi Muuta, mitä – vaihtoehdon ja perusteli vastaustaan laajemmin.

- Minä ja paras ystäväni jaamme mm, kaikki nämä ja lähes kaiken muun, vaikka itselläni on poikaystäväkin. Miehet eivät aina halua/jaksa kuulla, kun pohdimme eri ihmissuhteita, naistenvaivoja ja ihan vaikka meikkijuttuja. Niitä on siten hauskempi ja mukavampi jutustella tyttökavereiden kesken. He ovat ainakin samojen asioiden asiantuntijoita.Vaikka miehensä kanssa pitääkin pystyä puhumaan kaikesta, niin jotkin asiat ovat vain enemmän tyttöjenjuttuja, nimimerkki kaikki ja muu kirjoitti.

- Kundien kanssa on turha jutella shoppailusta. Tyttöjen kanssa siitä puhutaan paljonkin. Mistä löysit, mitä maksoi, tiesitkö että sinne on tullut niitä..., nimimerkki Shoppailu totesi.

- En mitään todella tärkeää niin harva pitää salaisuuden, tämä pätee myös miehiin, Leijona-nimerkillä vastannut.

Moni vastaajista oli kuitenkin sitä mieltä, että miehelle voi kertoa ihan samoja juttuja kuin naisellekin.

- Olen niin läheinen mieheni kanssa, että kerron asioista mieluummin hänelle kuin tyttökavereille. Hän on myös luotettavampi kuin tytöt, nimimerkki ei salaisuuksia totesi.

- Oikeastaan voin puhua kaikesta, mistä juttelen tyttökaverien kanssa, myös kaveripojille. Miksi yrittäisin salailla heiltä jotain? Eri asia tietenkin on, kiinnostaako miespuolisia kaikki asiat, kuten ongelmat eyelinerin tai kuukautiskipujen kanssa, morso kirjoitti.

Kyselyyn otti osaa yli kolmesataa henkilöä. Vastaa myös uuteen viikkokyselyymme, jota pohdiskellaan myös Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa joka sunnuntai.

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.