Naisparien seksisalaisuudet – ota oppia!

Menshealth.co.uk listasi naisparien parhaat seksivinkit, joista myös heteroparit voivat ottaa oppia. Nainen, opeta nämä mies- tai naisystävällesi!

Suutele naisystävääsi

Suutele rakastasi rytmisesti. Kirjailija FlickEverett toteaa, että useimmat miehet käyvät "suoraan asiaan" kun riisuminen on saatu päätökseen. Naisparit eivät lakkaa suutelemasta heti, kun vaatteet on saatu pois. Suutelemisen kiihottavaa vaikutusta ei pidä unohtaa! Everettin mukaan suutelemisen voi aloittaa kevyesti, ja jatkaa sitten antamalla rakkaalleen rytmisiä suukkoja seksin aikana.

Tee kahdeksikkoa lantiollasi

Kirjailija EstherLastiquen mukaan miehet yleensä harrastavat yhdynnässä edestakaista liikettä, koska peniksen varren koko pinta on erogeeninen. Vaginan herkin alue on kuitenkin sen suuaukon tuntumassa. Mies, tee siis lantiollasi kahdeksikkoa, niin tuotat naiselle enemmän nautintoa! Myös nainen voi tehdä lantiollaan kahdeksikkoa ollessaan päällä.


Jos hyväilet naista käsilläsi, muista, ettei edestakainen liike ole se paras. Kysy rakkaaltasi, mistä hän nauttii.

Syvät työnnöt

Tohtori JoniFraterin mukaan miehet eivät työnnä penistään tarpeeksi syvälle yhdynnän aikana. Mies yleensä jättää työnnön kesken vaginan puolivälissä, ja vetäytyy sitten ulos. Vaikka mieltymykset ovat henkilökohtaisia ja parilta kannattaakin kysyä, mistä hän nauttii, Frater kehottaa miestä työntymään hellästi "perille asti".

Frater neuvoo työntymään vaginaan, ja hieromaan sitten lantiota naisen lantioon. Näin naisen nautinto lisääntyy, eikä mies saa heti orgasmia, koska liike ei stimuloi peniksen päätä.

Hiero rintojen välistä

Muinaiset taolaiset uskoivat, että naisen rintakehän hierominen teki hänen libidostaan vahvemman, Lastique sanoo. Sivele siis häntä rintojen välistä, ennen kuin käyt rintojen kimppuun.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja