Naisleijonat-hyökkääjän ikävä loukkaantuminen hiljensi kotiyleisön – Suomi jäi täysin Kanadan jalkohin

Naisleijonat koki tylyn 1-6-tappion Kanadaa vastaan naisten jääkiekon MM-kisoissa tiistaina.

Kanada otti komennon jo avauserässä, kun se iski kaksi maalia Suomen maalilla torjuneen Noora Rädyn selän taakse. Toisessa erässä Kanada jatkoi maalitehtailuaan ja karkasi jo neljän maalin johtoasemaan.

Ella Viitasuo onnistui kaventamaan tilanteeksi 1-4 päätöserän alussa, mutta Kanada takoi vielä kaksi lisäosumaa Suomen verkkoon.

Suomi koki ikävän takaiskun päätöserän viimeisillä minuuteilla, kun hyökkääjä Annina Rajahuhta kaatui rajusti pää edellä laitaan. Rajahuhta keräsi voimiaan pitkään jään pinnassa, kunnes hänet lopulta talutettiin tuskaisena pukukoppiin.

Myös Michelle Karvinen jätti ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Noora Räty puolestaan vaihdettiin Suomen maalilta toisessa erässä.