Naisellinen kesälook autotaidemaalarille

Helmen kesäkuun muuttumisleikkiin saapui räväkkä ilopilleri Nina Myllymäki, 33, Päntäneeltä. Autotaidemaalarin töitä tekevästä Ninasta kuoriutui päivän aikana todellinen lady. Kauniin rusketuksen kasvoilleen hankkinut muuttuja sai asiantuntijoiltamme vinkkejä hehkeään kesälookiin.

Kampaaja Toni Immo leikkasi Ninan pitkän hiukset hartialinjaan ulottuvaan napakkaan polkkamalliin. Vanha punertava sävy peitettiin tummemmalla ruskealla ja raidoituksessa käytettiin kirkasta vaaleata. Uusi malli toi hiuksiin mukavasti runsautta.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto meikkasi Ninalle kesäisen raikkaan lookin. Kasvojen valopilkku olivat mandariininsävyiset huulet, jotka Nina nimesi meikkinsä lempikohdaksi. Huulikiiltofaniksi tunnustautuva nainen löysi näin uuden lempisävynsä.

Muuttumisleikkipäivä oli rockhenkiselle naiselle hauskaa vaihtelua arkeen. Pölyisissä työoloissa ahertava Nina muuttui kertaheitolla, kun hän puki haalareiden sijaan päälleen kesämekon - ja väläytti häikäisevän hymyn!

Löydät kaikki Ninan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Tervehdys täältä Pohjanmaalta!

Kuten arvata saattaa, arki on lähtenyt taas pyörimään entiseen malliinsa ja muutospäivä Maikkarilla on ihana muisto vain. Oli kyllä niin lystiä, että sitä muistoa vaalitaankin pitkään. Vitsit lensivät ja tunnelma oli iloinen ja vapautunut.

Toni stailasi tukan aivan uuteen uskoon rautaisella ammattitaidollaan ja kaiken kruunasi Riinan tekemä kesämeikki. Lähdin Ilmalantorilta suoraan

Kuljetus- ja logistiikkamessuille tapaamaan asiakkaita. Täytyy myöntää, että kovetut rekkamiehet ja autoilijat pyyhkäisivät silmiään kerran jos toisenkin, kun pyyhälsin paikalle. Ensivaikutelma ei aivan ollut ehkä sitä, mitä he odottivat kun tapaavat naispuolisen automaalarin. Mutta sehän oli tarkoituskin!

Ilta jatkui kymmenen automiehen kanssa Helsingin yöelämässä. Ikävä kyllä, päivän prinsessa vetäytyi ylelliseen hotelli Linnaan hyvissä ajoin prinssinsä kanssa, eikä jaksanut juhlia pikkutunneille asti: olihan päivä ollut pitkä ja täynnä uudenlaisia tapahtumia.

Kaunis kiitos Maaritille, Tonille, Riinalle, Tommille ja Karolle todella hauskasta päivästä! Toivottavasti törmäillään joskus!

Nina

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat