Mainos

"Naisasiakkaat pyytävät anteeksi, kun eivät ole ajelleet jalkojaan" – tiedätkö, mitä hierojasi todella ajattelee sinusta?

Useimmat huolet hierojan vastaanotolla ovat täysin turhia!

Oletko koskaan miettinyt, mitä hierojasi sinusta ajattelee? Jos olet, tämä juttu on sinulle: nimettömänä pysyttelevä hieroja kertoi ajatuksistaan XO Jane -sivustolle. Hän koki voivansa nimettömänä paljastaa totuuden.

Mitä hierojat sitten ajattelevat? Tarinan opetus lienee, että useimmat huolet hierojan mielenliikkeistä ovat täysin turhia!

Ihokarvat

– Naisasiakkaat pyytävät anteeksi, kun he eivät ole ajelleet jalkojaan. Se on täysin tarpeetonta. En todellakaan välitä, hieroja toteaa.

Sen sijaan miehen karkea sänki voi tuntua kivuliaalta hierojan käsien alla ja kynsien alle osuessaan.

Vartalotyyppi

Hierojan mukaan hän ei välitä myöskään siitä, onko asiakas normaalivartaloinen, ali- tai ylipainoinen. Myöskään selluliitti tai arvet eivät hierojaa hätkäytä.

– Yksi vartalotyyppi ei ole toista vaikeampi. Ainoa hetki, kun koen pientä epämukavuutta, on, kun hyvin hoikka ihminen haluaa todella kovaa painallusta; se sattuu hieman kyynärpäähäni.

Puhtaus

Hierontaan meneminen kannattaa aloittaa suihkulla, tai edes kosteuspyyhkeellä.

– Ole kiltti ja käy suihkussa, tai ole edes melko puhdas. Minulla on ollut asiakkaita, jotka tulevat paikalle ihan hikisinä ja sanovat ”juoksin juuri maratonin! Huh!”. Huh, tosiaan, hieroja kuvaa.

Myös jalat kannattaa pyyhkiä kunnioituksesta hierojaa kohtaan.

– Laita myös vaatteesi tuoliin tai henkariin, jonka tarjoamme. Jotkut ihmiset heittävät vaatteensa lattialle ja me astumme niihin vahingossa, tai pahempaa, kompastumme, hieroja sanoo.

Käytös

Suurin osa asiakkaista ymmärtää, mistä hieronnassa on kyse: makaamisesta, olemisesta ja rentoutumisesta. Hierojaa ei tarvitse auttaa nostelemalla käsiä tai jalkoja hänen hierottavikseen; ainoa asia, jonka hieroja tästä oppii, on, ettei asiakas ole rento.

– Jos mahdollista, älä voihki tai ähki. Se on hieman epämukavaa. Jos kuitenkin nukahdat, otan sen kohteliaisuutena, älä koskaan pyydä sitä anteeksi, hieroja toteaa.

Seksuaalinen häirintä

Valitettavasti edelleen löytyy asiakkaita, jotka pitävät hierontaa jonakin aivan muuna kuin mitä se on.

Mieshierojia huolettaa se, pitääkö asiakas toimintaa eroottisena, vaikka se ei ole sellaista. Artikkelin nimetön hieroja puolestaan on kohdannut liian innokkaita asiakkaita.

– Erektioita tapahtuu, me kaikki tiedämme tämän, mutta tämä mies sai sellaisen joka. Ikinen. Kerta. Eikä sillä ollut väliä, mistä hieroin häntä.

Toinen asiakas esitteli erektiotaan hierojalle jo ennen kuin hieronta oli alkanut. Lienee sanomattakin selvää, ettei tällainen toiminta ole hyväksyttävää. 

Tärkein asia

Tärkeintä kokemuksessa on nimettömän hierojan mukaan ilmaista hierojalle omat tarpeensa.

– En voi korostaa tätä tarpeeksi. Yleensä hieroja kysyy, miltä hieronta on tuntunut, ja yritämme myös lukea kehonkieltä, muttemme ole ennustajia. Jos paine sattuu, sano. Eikö hieronta ole tarpeeksi syvää? Sano se. Onko sinun kylmä? Täytyykö sinun päästä pissalle? Puhu!

Lähde: Xojane.com

***

1:03


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.