Nainen yski tahallaan rattaissa istuvan vauvan päälle Kaliforniassa – poliisi julkaisi valvontakameranauhoituksen tilanteesta

Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, poliisi julkaisi videon naisesta, joka yski tahallaan rattaissa istuvan vauvan päälle jogurttiravintolassa San Josen kaupungissa.

Poliisin mukaan nainen oli hermostunut siitä, ettei vauvan äiti noudattanut turvavälejä ravintolassa.

Valvontakameran tallenteesta näkyy, kuinka nainen siirtää maskiaan, nojautuu rattaiden ylle ja alkaa yskiä. Toiminta näyttää ilmeisen tahalliselta. Äiti vetää äkkiä kuomun rattaiden ylle, kun havaitsee mitä tapahtuu. Voit katsoa tilanteen artikkelin yhteydessä olevalta videolta.

Poliisi julkaisi videon etsiessään naista, ja hänet tavoitettiin joitain päiviä myöhemmin. Poliisin mukaan hän on töissä paikallisessa koulussa, joka tiedotti asiasta asian tultua julki. Naista ei ole ainakaan vielä pidätetty, eikä mahdollisista seuraamuksista ole tietoa.

Kaliforniassa koronavirus on levinnyt nopeasti, ja viranomaisten mukaan osavaltiossa on vahvistettu yli 206 800 tartuntaa ja lähes 6 000 koronasta seurannutta kuolemaa.

Lue myös:

    Uusimmat