Mainos

Nainen: Tämän takia mies ei soita yhteisen yön jälkeen!

Miksi mies ei soita yhteisen yön jälkeen? Tämä on ikuisuuskysymys, jota moni nainen joutuu pohtimaan kerta toisensa jälkeen.

Yksi vuoden 2010 seurusteluelämän ilmiöistä on kahden illan juttu. Mies ottaa yhteisen yön jälkeen yhteyttä vielä kerran, mutta toisen yön jälkeen mies ei enää soita.

Miksi mies haluaa naisen kanssa kahdesti lakanoiden väliin, mutta jättää suhteen siihen? Miehet kertovat Lemondrop.comille!

Myös nainen voi soittaa

– Joskus seksi ei ensimmäisellä kerralla ole niin hyvää kuin se voisi olla. Seuraavalla kerralla mies voi testata naisen rajoja. Joskus rajojen kokeilu voi kuitenkin myös säikäyttää miehen ja siksi soittoa ei kuulu, Chris kertoo.

– Jos en soita, se tarkoittaa sitä, että pidin naista aluksi siistinä tyyppinä, mutta toisen illan jälkeen löysin unelmieni tytön muualta. Kahden tapaamisen jälkeen en mielestäni ole velkaa selitystä, Stephen paljastaa.

– On suuri työ metsästää nainen ja onnistua viemään tämä kotiin. Nainen kannattaa pitää kuvioissa sen takia, että seuraavana päivänä ei tarvitse etsiä uutta tyttöä ja aloittaa metsästystä alusta, Edward toteaa.

– Myös nainen voisi soittaa miehelle kahden yön jälkeen, huomauttaa Ben.

Nainen on viikonlopputyttöystävä

– Mies makaa naisen kanssa kahdesti sen takia, että hänestä on hauskaa harrastaa seksiä kyseisen henkilön kanssa, mutta hän ei ehkä pidä naisen luonteesta. Kyse voi olla myös siitä, että seuraavalle illalle ei ole muuta menoa, Anthony kertoo.

– Kyse on siitä, että mies todella pitää naisesta, mutta nainen on niin huono ensimmäisellä kerralla, että hänelle täytyy antaa toinen mahdollisuus. Toinen syy voi olla se, että nainen on tarpeeksi mukava viikonlopputyttöystäväksi. On kivaa vaihtelua pitää taukoa stressaavasta sinkkuelämästä edes viikonlopun ajan, Ryan selittää.

– Miksi mies harrastaa naisen kanssa seksiä sekä perjantaina että lauantaina, mutta ei soita uudestaan? Sen takia, että minä ainakin olen yleensä selvä vasta maanantaiaamuna, Eric pamauttaa.

– Mitä jos mies onkin hävittänyt naisen puhelinnumeron? Tom ehdottaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Lemondrop.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.