Nainen sai petossyytteen kuudesta samanaikaisesta avioliitosta

Noin 40-vuotiaalla yhdysvaltalaisnaisella on ollut kova kiire naimisiin. Hän on kymmenen vuoden aikana solminut lukusisia avioliittoja –  ja vieläpä samanaikaisesti.

Kaikkiaan newyorkilaiselle Liana Kristina Barrientokselle on ehtinyt kertyä kymmenen avioliittoa v. 1999-2010. Vain neljästä liitostaan nainen erosi virallisesti. Asiasta kertoo The New York Times.

39-vuotiasta Liana Barrientosta odottaa nyt petossyyte oikeustalolla Bronxissa. Todennäköisesti hän saa toiminnastaan sakkoja. 

Vuosi 2002 oli newyorkilaisnaiselle erityisen vilkas. Kaikki alkoi siitä, kun hän meni naimisiin ystävänpäivänä Long Islandilla. Vain viisitoista päivää myöhemmin Barrientos meni vihille toisen miehen kanssa Rockland Countyssa niin ikään New Yorkin osavaltiossa. Jälleen kolmetoista päivää myöhemmin samainen nainen vihkiytyi kolmannen miehen kanssa jälleen Long Islandilla.

Keskiverto morsian olisi tuossa ajassa juuri ja juuri toipunut ensimmäisestä kuherruskuukaudestaan. Barrientos ehti kuitenkin vielä saman vuoden aikana lyödä hynttyyt yhteen kolmen muun miehen kanssa. 

Syyttäjien mukaan viimeisin avioliitto on solmittu vuonna 2010. Tuolloin Barrientos kirjoitti avioliittopapereihin, ettei koskaan aiemmin olisi mennyt naimisiin. Hän ei ole hyötynyt eroistaan taloudellisesti.

Viranomaiset eivät lehtitiedon mukaan paljastaneet, onko yksikään naisen puolisoista saanut syytettä samanaikaisista liitoista. Tiedosta ei myöskään ilmene, tiesivätkö aviopuolisot naisen ripeästä toiminnasta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja