Nainen pudotti iPhonen yli sadasta metristä huvipuistolaitteen huipulta – hurja video paljastaa yllättävän lopputuloksen

4:58

Applen iPhone 7 Plus -puhelin joutui todelliseen pudotustestiin amerikkalaisessa huvipuistossa, kun itseään kuvannut nainen pudotti laitteen yli sadan metrin korkeudesta. Puhelin sai pintaansa vain naarmuja, mutta säilyi täysin ehjänä.

VIDEO: Kumpi on kestävämpi iPhone 8 Plus vai iPhone 7 Plus? Ota selvää yltä!

Aiemmissa pudotustesteissä Applen laitteet ovat pärjänneet vaihtelevalla menestyksellä. Esimerkiksi Tom's Guiden laajassa testissä Applen uusin malli, iPhone X, tuli kolmanneksi, mutta vanhemmat mallit pärjäsivät huomattavasti heikommin.

IPhone 8 oli testin seitsemäs ja IPhone SE kahdestoista, testin viimeinen.

Voisikin kuvitella, että pudotus yli sadan metrin korkeudesta rikkoisi laitteen täysin – varsinkin, kun iPhonessa ei ollut ollenkaan minkäänlaista suojakuorta.

Toisin kuitenkin kävi.


Pudotus maailman korkeimmasta keinukarusellista

Turkkilainen Cansel Yildirim oli vierailemassa noin kaksi kuukautta sitten Orlandossa huvipuistossa, jonne oli vastikään avautunut uusi laite, StarFlyer. Keinukaruselli on maailman korkein, se kohoaa jopa 137 metriin, kertoo Click Orlando -sivusto.

Näistä korkeuksista Cansel vahingossa pudotti iPhone 7 Plus -puhelimensa, jolla oli kuvaamassa itseään ja kumppaniaan laitteen huipulla. Cansel oli varma, ettei löytäisi koskaan laitettaan ja se olisi hajonnut tuhannen sirpaleiksi.

Kun nainen pääsi alas, hän löysi laitteensa Find My iPhone -sovelluksen avulla ja sai kohdata todellisen yllätyksen: Koko pudotuksesta oli muistona vain pieni naarmu.

Hurjasta pudotuksesta huolimatta iPhonen iskeytyessä maahan se oli vielä jatkanut kuvaamista.  Nyt kymmenet tuhannet ihmiset YouTubessa ja Facebookissa ovat nähneet videon iPhonen hurjasta matkasta.

Katso alla olevalta videolta myös muut iPhone-testit! Miten iPhone 8 selviää vohveliraudan välissä? Entä kuinka iPhone 7 selviää Samsung Galaxya vastaan niin vedessä, ilmassa kuin liikkeessä?

5:35


Lähteet: YouTube, Facebook, Click Orlando

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja