Nainen pettää netissä todennäköisemmin kuin mies

Tutkimuksen mukaan seksikumppania etsitään edelleen mieluiten kasvotusten. Netissä naiset sortuvat miehiä todennäköisemmin pettämään.

Nebraskan ja Kansasin yliopistojen tutkimusten mukaan seksiseuraa etsitään edelleen kasvotusten, vaikka tarjolla olisi nettisivuja, chattailua ja puhelimia.

Tutkijat perustivat nettisivun, joka oli tähdätty erityisesti avioituneille, seksiseuraa hakeville henkilöille. Tämän jälkeen he havainnoivat sivuston käyttäjiä. "Sekstailu", siis eroottisten teksti- ja kuvaviestien lähettely, oli myös tutkimuksen kohteena ensimmäistä kertaa.

Tutkimuksen mukaan naiset sekstailevat mieluummin kuin miehet. Kaksi kolmasosaa naisista oli pettänyt kumppaniaan netissä, ja kolme neljäsosaa oli ollut uskoton myös "tosielämässä", kertoo thinq.co.uk.

– Tutkimuksemme mukaan tekniikan muuttuessa muuttuu myös tapa, jolla ihmiset löytävät toisensa ja ovat kanssakäymisessä toistensa kanssa. Vaikka sosiaalisia nettisivuja käytetään sosiaalisten kontaktien ottamiseen yhä enemmän, tosielämän partnerit kiinnostavat ihmisiä edelleen enemmän kuin online-kumppanit, tutkimuksen tekijät Diane Kholos Wysocki ja CherylChilders kirjoittivat.

– Vaikuttaa siltä, että jossakin suhteen vaiheessa tarvitsemme fyysistä, kasvoista kasvoihin tapahtuvaa kontaktia. Osasyy voi olla se, että pohjimmiltaan ihminen on sosiaalinen eläin.

Tule eroottisille ostoksille! Tästä Helmi-kauppaan


MTV3/Helmi

Lähde: Thinq.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja