Nainen: Nämä kymmenen asiaa tarvitset vaatekaappiisi

Etkö tiedä, mihin vaatekappaleisiin kannattaa panostaa? Tyyliguru Lloyd Boston neuvoo, mitkä kymmenen asiaa tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista.

Onko sinullakin sama ongelma, kuin lähes jokaisella naisella on aamuisin? Vaatekaappi on täynnä vaatteita, mutta silti pukeutumisesta ei tule mitään. Tyyliguru Lloyd Bostonin mukaan ongelma on siinä, että vaatekaapistasi puuttuu kymmenen pukeutumisen tukipilaria. Hanki henkareillesi nämä kymmenen asiaa, etkä enää koskaan joudu tuskailemaan vaatteiden kanssa aamun kiireessä!

Pikkumusta

Klassinen pikkumusta on ajaton ja elegantti vaatekappale, joka jokaisen naisen täytyy omistaa. Mekko toimii lähes jokaisessa tapahtumassa ympäri vuoden. Tee simppelistä mekosta moderni ja omalaatuinen yhdistämällä se räväköihin nilkkureihin tai kuviollisiin sukkahousuihin. Kokeile myös kaulakoruja ja retroa 1940-luvun boleroa.

Valkoinen paitapusero

Valkoinen paitapusero on kuin tyhjä taulu. Voit luoda sen ympärille minkä lookin tahansa. Puseron voi yhdistää niin farkkuihin kuin satiiniseen hameeseenkin.

Klassinen laukku töihin

Jokainen tyylikäs nainen huomaa ensimmäisenä käsilaukun. Laukku onkin tärkeä osa työpukeutumista. Älä osta tämän hetken muodikkainta laukkua vaan valitse vintagea, jotta saat raikkaan lookin.

Tyylikäs lompakko

Lompakko heijastaa sitä, minkälainen oma elämäntyylisi on. Älä häpeile ottaa lompakkoasi esille. Puhdas, klassinen lompakko kestää pitkään.

Iltalaukku

Pieni iltalaukku on tyylikäs valinta, kun vietät iltaa ulkona. Se on chic, mutta sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Jos etsit halvempaa vaihtoehtoa, suuntaa vintageliikkeisiin.

Ajaton kello

Älä mieti trendejä, vaan panosta klassiseen. Valitse sellainen, joka sopii sinulle parhaiten ja kuvastaa persoonallisuuttasi. Se toimii vuodesta toiseen. Tyylikäs nainen valitsee suuren miestenkellon.

Pitkä ja kevyt huivi

Huivi on täydellinen lisä lähes asuun kuin asuun. Sido se kaulasi ympärille tai käytä shaalina tai hartiahuivina. Leikittele väreillä tai valitse eläinprintti.

Mustat korkokengät

Kengät ovat ensimmäinen asia, minkä ihmiset huomaavat, kun astut huoneeseen. Valitse siis paras korkokenkäpari, johon sinulla on varaa. Huolehdi, että kengän korko ja kärki ovat ajattomat eivätkä viimeisen muodin mukaisia.

Farkut

Anna kropallesi välillä tauko ja pukeudu viikonloppuna mukaviin, kuluneisiin farkkuihin. Naisen ei tarvitse näyttää seksikkäältä joka päivä. Uskalla lainata myös poikaystävän komerosta.

Musta housuasu

Musta housuasu on täydellinen vaate töihin. Asu on monikäyttöinen: käytä kappaleita erikseen tai yhdessä tai mausta asukokonaisuutta erilaisella topilla. Jos sinulla on menoa töiden jälkeen, piristä pukua asusteilla. Yksinappinen takki on aina tyylikäs vaihtoehto.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lähde: MarieClaire.com

Lue myös:

    Uusimmat