Nainen! Näin saat haluamasi sängyssä

Tuntuuko sinusta siltä, että miehesi ei toteuta kaikkia seksitoiveitasi? FemaleFirst-sivuston vinkkien avulla saatat saada miehesi toimimaan oikein.

Monet naiset eivät ole tyytyväisiä seksielämäänsä, koska mies ei anna heille sängyssä sitä, mitä he haluaisivat. Mies saattaa kosketella naista aivan väärin tai olla esimerkiksi liian kovakourainen. Tällöin asiaan ei edes voi odottaa parannusta, jollei asiaa ota rohkeasti miehen kanssa esiin.

Toisaalta ei ole helppoa sanoa miehelle hänen virheistään loukkaamatta hänen tunteitaan. Joskus saattaa siis olla ihan hyvä juttu taktikoida ja jättää miehelle pieniä vinkkejä.

Liian rajut otteet

Kaikki naiset rakastavat miesten voimakasta kosketusta, mutta joskus liika on liikaa. Esimerkiksi klitoris ja sitä ympäröivät alueet ovat todella tuntoherkkiä. Miehen innostuessa käyttämään liian paljon voimaa lopputulos saattaa olla nautinnon sijaan kipua.

Tällöin kannattaa ottaa rauhallisesti miehen kädestä kiinni ja sanoa: "Tuntuu hyvältä, mutta voitko hiljentää vähän vauhtia?". Tämä menee paljon paremmin perille kuin: "Au! Mitä helvettiä oikein puuhaat, tuo sattuu!".

Vauhti päällä

Pikasessiot ovat aina silloin tällöin mukavia, mutta monotoniset pikajyystöliikkeet eivät. Jos miehesi käy heti alkuun liikaa kierroksilla ja seksi loppuu ennen kuin se mielestäsi edes alkoi, sinun pitää saada miehesi rauhoittumaan.

Asennon vaihtaminen kesken seksin on yksi parhaimmista tavoista ratkaista tämä ongelma. Kannattaa myös kivuta itse päälle, jolloin määräät itse seksin tahdista.

Mies ujostelee suuseksiä

Kaikki tietävät, että miehet rakastavat suuseksiä. Niin tekevät naisetkin. Valitettavasti jotkut miehet ovat kuitenkin haluttomia antamaan naisilleen suuseksiä. Myös nainen saattaa olla liian ujo pyytääkseen mieheltä kielitoimintaa. Mutta miksi ihmeessä sinun pitäisi jäädä ilman yhtä hekumallisinta osaa seksistä?

Tavoitteeseesi päästäksesi sinun kannattaa vihjata miehellesi, että haluaisit hänen suutelevan sinun vartalosi jokaista kohtaa. Voit myös puhua tuhmia miehellesi makuuhuoneen ulkopuolella ja vihjata, mitä haluaisit hänen tekevän sinulle. Miehesi muistaa puheet ja kun on aika ryhtyä tositoimiin, hän ei voi pitää suutaan sinusta erossa!

Kannattaa silti muistaa...

Nämä vinkit ovat mukava tapa yrittää vihjata miehellesi, mitä haluat. Muista kuitenkin, että miehet ovat järjettömän huonoja tajuamaan vihjeitä. Kerros siis miehellesi suoraan, mikä mättää, jos hän ei ymmärrä vinkkejäsi.

Suurin osa miehistä haluaa tyydyttää naisensa, joten he arvostavat ohjausta oikeaan suuntaan. Muista myös, ettemme me naisetkaan tiedä kaikkea seksistä – voi olla, että myös miehesi haluaisi huomauttaa sinulle muutamasta asiasta. Hyvä seksi on hyvää kommunikaatiota, joten älä ujostele, vaan ole avoin kumppanillesi.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: FemaleFirst

Lue myös:

    Uusimmat