Nainen löytyi kuolleena ulkoalueelta Mäntsälässä – miestä epäillään taposta

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii viime lauantaina Mäntsälässä tapahtunutta epäiltyä henkirikosta.

Tutkinnanjohtaja Sanna Rentolan mukaan henkirikoksen uhri on nuorehko nainen. Lenkillä ollut ohikulkija löysi uhrin ulkoalueelta Mäntsälässä ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen lauantai-iltana.

Uhrissa oli ulkoisen väkivallan merkkejä, jonka vuoksi poliisi tutkii tapausta tappona. Asiassa tutkita tällä hetkellä muita rikosnimikkeitä.

Poliisin mukaan vainajaa ei oltu yritetty kätkeä paikalla.

Mies otettiin kiinni tänään

Rikoksesta epäilty mies otettiin poliisin mukaan tänään kiinni. Muita epäiltyjä asiassa ei uskota olevan.

Poliisin mukaan uhri ja epäilty olivat toisilleen entuudestaan tuttuja. Sen tarkemmin virkavalta ei kuitenkaan täsmennä heidän välistä suhdettaan. 

Poliisi sanoo kertoneensa osapuolten entuudestaan tuntemisesta, jotta paikallisten huoli olisi vähäisempi.

– Ettei tarvitse pelätä, että joku tuntematon olisi tuntematonta vaaninut. Vaikka tämä on ulkoilualueella tapahtunut, niin henkilöt ovat tunteneet toisensa, Rentola kertoo MTV Uutisille.

Poliisi ei kerro julkisuuteen toistaiseksi rikoksen tekotapaa tai muita tarkempia tietoja. Yksityiskohtia voidaan Rentolan mukaan kertoa niukasti, koska tutkinta on vielä alussa eikä epäiltyäkään ole vielä ehditty kuulustella.

– Kun tutkinnat on tehty, voitaneen kertoa enemmän julkisuuteen.

Mikä tekee henkirikoksesta murhan? 10:37

Mäntsälässä tapahtunutta henkirikosta tutkitaan rikosnimikkeellä tappo. Mutta mikä erottaa tapon murhasta? Kysymykseen vastattiin Rikospaikka-ohjelman Murharyhmä-ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat