Nainen joutui vihaisten huuteluiden kohteeksi naapurustossaan ja kuvasi törkyilyn – haluaa tuoda rasistiset ongelmat esille: "Painu takaisin Kiinaan"

1:45
Molemmat osapuolet kuvasivat huutelua.

Kalifornialainen nainen joutui kuuntelemaan raisistisia loukkauksia hänen naapurinsa huutelemana. Nainen astui julkisuuteen, koska hän kokee, että asiasta tulee puhua. 

Nainen nimeltä Theresa esiintyy vain etunimellään ilman kasvoja pitääkseen itsensä ja perheensä turvassa. Aihe on tulenarka. 

Theresa kertoo itse olevansa aktiivinen kirkossa kävijä ja elävänsä "Rakasta lähimmäistäsi" -ajatuksen mukaan. 

– Kun tapasin hänet ja hän esitteli itsensä minun naapurikseni, sanoin oikeasti, että "ihanaa tavata sinut". 

Naapuri alkoi pian häiritä Theresaa piikittelemällä esimerkiksi hänen talonsa hinnasta. 

Theresa on asunut naapurustossa vasta kolme kuukautta, joiden aikana naapurin nainen on useampaan otteeseen huudellut hänelle loukkauksia. Viime torstaina Theresa kuvasi tapahtuman videolle. 

Videolla on kuultavissa, kuinka naapurin nainen käskee Theresaa painumaan takaisin Kiinaan. Theresa on alun perin aasialainen, mutta ei kiinalainen. Nainen huusi myös homofobisia loukkauksia Theresalle tämän 10-vuotiaan tyttären kuunnellessa. 

Theresa kertoi tapauksesta sosiaalisessa mediassa, jossa hän on saanut paljon tukea, myös kaupungin pormestarilta. 

– Ehkä meidän ei kuuluisi enää olla hiljaa näistä tapahtumista. Meidän tulee yrittää järjestää positiivisia ja kehittäviä keskusteluja, jotta voimme saada aikaan muutoksen, Theresa kertoo. 

MTV Uutiset kertoi aiemmin, kuinka aasialaisia naisia on pahoinpidelty San Franciscossa:


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja