Mainos

Nainen ei kaipaa esileikkiä näissä tilanteissa

Naisille esileikki on miltei poikkeuksetta tärkeintä seksissä. Askmen.com on kuitenkin tehnyt listan hetkistä, jolloin puoliso ei tarvitse pitkän kaavan lämmittelyä, vaan haluaa mennä suoraan asiaan.

Askmen.com listasi hetket, jolloin tyttöystävä on heidän mukaansa valmis skippaamaan yleensä vaatimansa esileikin ja harrastamaan seksiä saman tien. Sivusto kuitenkin myöntää, että tämä on enemmän poikkeus kuin sääntö. Naiset siis arvostavat ja odottavat suutelua, koskettelua ja hyväilyä jatkossakin.

Baari-illan jälkeen

Olette olleet yhdessä ulkona ja pitäneet hauskaa. Muutama drinkki on juotu, olette pyörineet tanssilattialla – tai ainakin olet katsellut tyttöystäväsi sheikkaavan takapuoltaan kavereidensa kanssa. Ympäristö on niin pyörryttävän seksikäs kuin hikinen yökerho täynnä puolihumalaisia ihmisiä voi olla. Tällaisena iltana esileikkiä ei peräänkuuluteta. Tyttöystäväsi todennäköisesti haaveilee koko illan rakastelusta kanssasi. Kun vihdoin astutte kotiovesta sisään, hän repii vaatteet yltäsi ennen kuin pääsette makuuhuoneeseen.

Erossa olon jälkeen

Olette sitten joutuneet olemaan erossa työmatkan, perhevisiitin tai lomamatkan takia, kotiinpaluu tulee olemaan ihana. Erossa vietetty aika ei ole ainoastaan saanut rakastasi kiintymään sinuun enemmän, vaan kohottanut hänen libidoaan. Kun poimit hänet lentokentältä tai päinvastoin, voit olla melko varma, että kotiin palattuanne seksi tulee olemaan nopeaa ja kiihkeää. Hänellä on ollut ikävä sinua, joten hän tuskin piittaa muodollisuuksista, kun olette vihdoin samassa huoneessa.

Julkisella paikalla

Kaikkia julkisilla paikoilla vehtailu ei kiinnosta. Mutta jos tyttöystävälläsi on ekshibitionistinen puoli tai kiinnijäämisen jännitys kiihottaa häntä, tämä tilanne ei vaadi esileikkejä. Ensinnäkin seksi julkisella paikalla on usein nopeaa juuri siksi, ettei siitä jäisi kiinni. Se yleensä myös tapahtuu paikoissa, joissa esileikkiä ei edes ole kovin helppo harrastaa. Toisekseen, jos häntä kiinnostaa seksi leffateatterin takarivillä tai illanistujaisten yläkerrassa, hän on todennäköisesti jo kiihottunut pelkästä rakastelun ajatuksesta.

Häiden tai polttareiden jälkeen

Häät ja polttarit tekevät naisille ihmeitä. Saatat huomata puolisosi olevan innokkaampi sängyssä, kun hän palaa kotiin noista juhlallisuuksista. Tähän löytyy muutama syy:

1. Nainen, jolla häät eivät ole edes suunnitelmissa, haluaa harrastaa kanssasi kuumaa seksiä juhlistaakseen sitä faktaa, ettei hänen tarvitse sitoutua aviomieheen ja lapsiin.

2. Jos hän on häistä haaveilevaa sorttia, haluaa hän kanssasi lakanoiden väliin todistaakseen rajattoman intohimon olevan vielä tallella silloinkin kun olette aviossa.

Oli miten oli, tässä kohtaa hääkellot voivat kiihottaa esileikkiä enemmän.

Kun on kiire

Ajanpuute ei aina ole syy olla harrastamatta seksiä. Ehkä luulet, että naiset haluavat välttää seksiä, jos esileikkiin ei ole aikaa. Mutta jos hän on sillä tuulella, seksiaktin saa kyllä mahdutettua kalenteriin ennen töihin lähtöä, lounastauolle tai muuhun pieneen vapaahetkeen. Pikaisella aktilla on paikkansa jokaisen aikataulussa. Pidä kuitenkin huolta, ettei siitä tule tapa!

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.