Näin viettelet punaisella huulipunalla

Punainen huulipuna on noussut tänä vuonna meikkiosastojen ykkössuosikiksi. Myös maailmantähdet ovat mieltyneet seksikkäisiin punaisiin sävyihin.

Maailmanluokan julkkikset paljastivat omat vinkkinsä punaisen huulipunan käyttöön.

Televisiopersoona Bethenny Frankel luottaa punaiseen huulipunaan – sekä itseensä.

– Minä uskon, että punaista väriä käytetään itsevarmoina. Itsevarmuus, hyvä onni ja rohkeus – niitähän jokainen nainen tarvitsee! Frankelkertoo.

Vaatesuunnittelija Whitney Port ei ole ahkera meikkaaja. Punaiseen huulipunaan hän kuitenkin tarttuu laiskempinakin aamuina.

– Minä en käytä mielelläni paljon silmämeikkiä. Joskus en käytä silmämeikkiä lainkaan. Punaiset huulet näyttävät helposti siltä, että meikkiin on panostettu, Port kertoo tottumuksistaan.

Buffy, vampyyrintappaja -sarjasta julkisuuteen noussut ja myöhemmin Gossip Girl -sarjan juonittelevan Georginan roolista tutuksi tullut näyttelijä Michelle Trachtenberg viihtyy hyvin dramaattinen puna huulillaan.

– Punainen huulipuna saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Minusta tuntuu, että aina kun miehet näkevät naisen, jolla on punaista huulipunaa, he ajattelevat seksikkäitä ja tuhmia asioita, Gossip Girl –tähtiTrachtenberg vinkkaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Us Magazine

Kuva: Splash/Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja