Näin tuore aviomies Paavo Arhinmäki on muuttunut edukseen

Vasemmistoliiton presidenttiehdokas Paavo Arhinmäki on muuttunut muutamassa vuodessa edukseen. Tyyliltäänkin aikuistunut mies meni naimisiin loppiaisena.

35-vuotias Arhinmäki solmi avioliiton pitkäaikaisen puolisonsa, eläinlääkäri Päivi Lahden kanssa loppiaisena Malmin työväentalolla Helsingissä.Arhinmäki oli varmasti tyylikäs sulhanen, tai ainakin tyylikkäämpi kuin vuosia sitten.

Suomen kansa sai itselleen kesäkuussa ministerin, joka ei paljon pukeutumisellaan pröystäile. Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki ei viihdy eduskunnassa kovat kaulassa, vaan pukee ylleen mieluummin trendikkään t-paidan ja pikkutakin. Jalassa 35-vuotiaalla ministerillä on farkut ja harvemmin miehen yllä nähdään pitkiä puvunhousuja. Hiukset on leikattu trendikkään muodikkaasti ja partakin on useimmiten huoliteltu.

Nuorekkaan ministerin look on kokenut ison muutoksen muutaman vuoden aikana. 2000-luvun puolessavälissä Paavo Arhinmäki viihtyi mieluummin kauluspaidassa sekä huomattavasti pidemmässä hiusmallissa. Vuonna 2006 kolmekymppisen Paavon fyysinen olemus ei ollut niin terässä kuin nykypäivänä ja mies näyttikin huomattavasti ikäistään vanhemmalta.

Vuonna 2011 Paavo Arhinmäki on nuorekkaan trendikäs ministeri, Vasemmistoliiton puheenjohtaja ja presidenttiehdokas. Muodonmuutos on ollut huikea, kun sitä vertaa 12 vuoden takaiseen kuvaan, jossa 23-vuotias kansanedustajaehdokas poseeraa kameralle punaisessa villapaidassa sekä hiustyylissä, joka ei imartele miehen komeita kasvoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat