Näin salonkikelpoinen on Kyösti Mäkimattila: "Mikäs siinä omalla mukavuusalueella painellessa turvallisesti, hienosti, äärimmäisen coolisti ja tyylikkäästi"

Kyösti Mäkimattila vakuutti tuomariston Tähdet, tähdet -ohjelmassa 1930-luvulla sävelletyllä klassikkokappaleella. 

Tähdet, tähdet -ohjelmassa on edetty jännittävään semifinaaliin asti, ja jäljellä on enää kolme tähtiartistia. Muusikot ovat päässeet näyttämään jotain täysin uutta itsestään kuluneella kaudella erilaisten teemojen kautta. Tällä kertaa teemana on showtime. 

Kyösti Mäkimattila aloitti oman semifinaaliurakkansa esittämällä musikaalimaailma suuren klassikkokappaleen Puttin' on the Ritz.

Sulava eleganssi ja salonkikelpoisuus vakuutti tuomariston. Ismo Heikkilä totesi kärkeen, että kyseessä on yksi hänen kaikkien aikojen lempikappaleistaan. 

– Mikäs siinä Kyöstillä omalla mukavuusalueella painellessa turvallisesti, hienosti, äärimmäisen coolisti ja tyylikkäästi, Heikkilä totesi.

– Tämä oli tosi tyylikäs veto, mua harmittaa vaan että toi raha ei näytä olevan oikeaa, toivottavasti jonain päivänä se on! Maria Veitola vitsaili viitaten Mäkimattilan lavalle heittämiin seteleihin. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat