Näin saat rintasi kasvamaan suuremmiksi?

Iso osa naisista haaveilee suuremmista rinnoista. Onko olemassa muita tapoja kasvattaa kuppikokoa, kuin käydä kirurgin veitsen alla?

Rintaimplanteista nousi vuoden 2011 lopulla kova kohu, kun kävi ilmi, että Poly Implant Prothese -yhtiön valmistamat silikoni-implantit olivat mahdollisesti aiheuttaneet syövän kahdeksalle kyseistä implanttia käyttävälle naiselle. Peräti 300 000 naista 65 maassa on saanut rintoihinsa PIP:n valmistamat implantit. Silikoniproteesit eivät siis välttämättä olekaan niin turvallisia kuin on hehkutettu. Ranska, Saksa ja Tshekki kehottavatkin naisia poistamaan PIP:n valmistamat silikoni-implantit mahdollisen repeytymisvaaran vuoksi.

Hypnoosi saa rintasi kasvamaan!

Isompia rintoja havitteleva nainen voi nyt vihdoin unohtaa plastiikkakirurgien huimat palkkiot ja mahdollisesti vuotavista implanteista aiheutuvat terveysriskit. Rintoja voidaan tieteellisen tutkimuksen mukaan nimittäin kasvattaa ilman haitallisia silikoneja tai muita implantteja.

Yhdysvaltalainen tutkija James Williams pyrki selvittämään, onko hypnoosilla mahdollista kasvattaa rintojen kokoa. Williams oli nimittäin havainnut, että yhä suurempi osa naisista on tyytymättömiä rintojensa kokoon. Vuonna 2010 pelkästään Yhdysvalloissa suoritettiin lähes 300 000 rintaleikkausta.

Williamsin tutkimukseen osallistui kaiken kaikkiaan 19 naista, jotka olivat iältään 18–40-vuotiaita. Tutkimuksen alussa jokaisen naisen rintojen koko mitattiin. Osa naisista hypnotisoitiin kerran viikossa ja hypnoosin aikana heille mainittiin rintojen kasvavan kokoa. Kontrolliryhmän naiset hypnotisoitiin myös kerran viikossa, mutta hypnoosin aikana heille ei mainittu mitään rinnoista. Jokainen hypnoosikerta kesti tunnin ja kertoja oli kaikkiaan kaksitoista.

Kun naisten rintojen koko mitattiin uudelleen tutkimuksen lopussa, havaittiin, että naisten rintojen koko oli kasvanut 1–3,54 tuumaa siinä ryhmässä, joka sai hypnoosin aikana kehotuksen rintojen kasvamiseen. Verrokkiryhmässä rintojen koossa ei havaittu mitään muutoksia.

Tutkimuksen toiseen vaiheeseen osallistui 13 naista, jotka arvioivat itse rintojensa koon kasvua sekä pyrkivät fokusoimaan ajatuksensa rintojen koon kasvamiseen. Tällä kertaa mittaukset suoritettiin kerran viikossa, jolla pyrittiin ehkäisemään mittausten mahdollinen virhemarginaali. Yllättävää kyllä, niin naisten rinnat tälläkin kertaa kasvoivat kokoa. Naimisissa olevilla naisilla rintojen kasvu oli pienempää kuin sinkuilla. Toisaalta synnyttäneiden naisten rintojen koon kasvu oli hivenen suurempaa kuin synnyttämättömillä naisilla. Rintojen ympärysmitta kasvoi naisilla keskimäärin kaksi tuumaa.

James Williams tuli lopulta siihen päätelmään, että suggestiolla voidaan stimuloida jopa rintojen kasvua. Luja usko vie läpi harmaan kiven, mutta voi siis peräti muokata ihmiskehoa. Joten ajatukset sitten vain rintoihin! Kesään on vielä sopivan paljon aikaa, jotta uusi uljas rintamus saadaan kehitettyä tulevaa bikinikautta varten.

Entisajan niksit rintojen muokkaamiseen

Muinaisten intialaisten mukaan rinnat saadaan kiinteiksi, pystyiksi ja suuriksi hieromalla niihin kolmasti viikossa voidetta, joka on valmistettu radzaniasta, krtandzaliasta, keltajuuresta, vatsaalasta, katuukasta sekä lehmän ja puhvelin voista. Antimoni ja riisivesi kaunistavat ja ryhdistävät rinnat ennen näkemättömällä tavalla.

Rintojen kokoa voidaan kasvattaa juomalla seitsemän päivän ajan maitoon sekoitettua talviriisiä tai muuta viljaa. Mikäli ongelmana on riitojen suuri koko, voidaan niitä pienentää hieromalla rintoihin visalaa.

Pelkkä rintojen hierontakin voi oikein tehtynä auttaa. Vanhan kiinalaisen opin mukaan rinnat kasvavat kokoa, mikäli oikea käsi hieroo rintoja myötäpäivään ja vasen käsi vastapäivään. Rinnat vastaavasti pienenevät, mikäli oikea käsi hieroo rintoja vastapäivään ja vasen käsi myötäpäivään.

1500-luvun Venäjällä rinnat saatiin välittömään kasvuun, kun niihin siveltiin ainetta, joka koostui kolmesta lusikallisesta äidinmaitoa, lusikallisesta hunajaa, kupillisesta piparminttuvettä ja lusikallisesta öljyä.


MTV3/Helmi

Teksti: Kari Heusala

Lähde: Stimulation of Breast Growth by Hypnosis. The Journal of Sex Research

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja