Näin pukeudut tyylikkäästi metallinhohtoisiin vaatteisiin

Metallinhohtoisten vaatteiden käyttöalaa on viime aikoina laajennettu hurjasti. Juhlien lisäksi kimaltavia vaatekappaleita näkee tänä päivänä myös arkena.

Metallinhohtoisia vaatteita voi käyttää tänä päivänä laajasti, mutta kimaltavia vaatteita käytettäessä on tärkeää ottaa huomioon kimalluksen asettamat rajoitteet.

  • Jos valitsee ylleen metallinhohtoisen mekon, tulee asusteet valita maltilla. Jos näyttävän mekon kanssa yhdistää erityisen huomiota herättäviä asusteita, tulee kokonaisuudesta helposti liian ahdas.
  • Jos haluaa metallinhohtoa myös arkisempaan asuun, voi farkkuihin tai hameeseen yhdistää metallinhohtoisen topin. Yhdistelmä ei ole liian räväkkä päivällä, mutta tuo toivottua kimalletta arkeen.
  • Metallinhohtoista yläosaa ei tulisi ikinä yhdistää metallinhohtoisen alaosan kanssa. Tyylivirhe, johon kukaan ei halua sortua, on sitä laatua, että sitä on syytä välttää kohtuuden nimissä. On hyvä muistaa, että liikaa on aina liikaa – varsinkin metallinhohtoisissa vaatteissa.
  • Jos kaipaa pientä piristystä asuunsa, on syytä kokeilla vaikkapa metallinhohtoisia kenkiä. Kaupan on tänä päivänä myös paljon kimaltelevia laukkuja ja koruja. Kimaltavat tekstiilit piristävät yksinkertaista asua yllättävän paljon.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja