Näin loihdit trendikkäät sateenkaarikynnet

Sateenkaarikynnet ovat olleet kuuma puheenaihe sen jälkeen, kun ruotsalainen korkeushyppääjä Emma Green Tregaron kynnet kuvattiin sateenkaaren värein maalattuina Moskovan yleisurheilun MM-kilpailuissa.

Sateenkaaren värein lakatut kynnet sopivat tyyliltään hyvin pimeneviin loppukesän iltoihin. Ole rohkea ja riko rutiinejasi luomalla raikkaan värikkäät sateenkaarikynnet. Edistyneemmin kynnet voi lakata niin, että yhdessä kynnessä on useita värejä. Tähän sopivat esimerkiksi ranskalaiseen manikyyriin tarkoitetut tarrat, joiden avulla kynteen saa erilaisia väririvejä. Aloittelija loihtii kyntensä kuitenkin yksivärisiksi sateenkaaren värejä mukaillen.

Sateenkaaren värit ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen ja violetti. Jos sopivia värejä ei löydy, voi esimerkiksi keltaisen sijaan käyttää kultaista väriä. Pääasia, että kynnet ovat värikkään pirteät. Aloita ulkoa, eli pikkurillistä punaisella, ja lakkaa kyntesi järjestyksessä sateenkaaren väreihin. Viimeistele kynnet halutessasi glitter-lakalla, joka tuo lisäloistetta kynsillesi.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: Shutterstock, Heli Kuitunen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja