Mainos

Näin Kotkan sieppaus eteni – katso grafiikka ja kuvat

Kotkassa viime vuoden syyskuussa tapahtunut pikkutytön sieppaus puhutti koko Suomea. Tyttö oli siepattuna muutamien tuntien ajan.

Sieppaus tapahtui viime vuoden syyskuun 25. päivänä. Mies otti pikkutytön pakettiautoonsa Kotkan Tavastilassa noin kello 13 ja kuljetti tätä noin 15 kilometrin matkan verran mökille Pernooseen. Kolme tuntia tästä myöhemmin tyttö löydetään mökiltä, kun hän on onnistunut hälyttämään apua.

Tyttö onnistui olemaan sieppauksensa aikana yhteydessä äitiinsä ja hätäkeskukseen. Poliisin mukaan tytön reipas toiminta edesauttoi huomattavasti tutkintaa. Sieppaaja oli kuullut ajomatkan aikana puhetta auton takaa, mutta hän ei osannut aavistaa, että tytöllä olisi kännykkä mukanaan.

Sieppaaja saadaan lopulta kiinni iltakuuden aikoihin, kun sieppauksesta epäilty kotkalaismies oli palaamassa kaupasta. Mies osti itselleen uusia vaatteita ja oli aikeissa paeta Kotkasta. Mies ei ole osannut kertoa syytä teolleen. Hänen mukaansa kyseessä oli "päähänpisto". Syyttäjän mukaan miehellä oli seksuaalinen motiivi.

Syyttäjä vaatii yli 20-vuotiaalle kotkalaismiehelle yli kahden vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta. Sieppaus tapahtui Kotkassa viime vuoden syyskuussa.

Miehelle vaaditaan rangaistusta törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä. Häntä syytetään myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Mies myöntää syytteet, mutta syytteen törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksen hän kiistää.

Epäillyn kotoa on takavarikoitu tietokoneita, joista on löytynyt lapsipornomateriaalia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.