Näin kestät sukuasi joulun yli, katso vinkit!

Kun koko suku kokoontuu yhteen jouluna, erimielisyydet ja riidanpoikaset eivät ole kaukana. Glamour.com neuvoo, miten suoriudut joulusta kunnialla.

Vietätkö joulua oman suvun kanssa vai tapaatko kenties kumppanisi perheen ensimmäistä kertaa? Näin suoriudut hulluimpienkin sukulaisten kanssa joulusta kunnialla.

Tee näin

Ota osaa joulutraditioihin. Vaikka jotkut perinteet tuntuisivatkin oudoilta, osallistu niihin silti. Tämä on tärkeää etenkin, jos vietät joulua rakkaasi suvun kanssa. Jos haluat tulevaisuuden hänen kanssaan, yritä yhdistää teidän molempien tärkeitä perinteitä.

Tarjoa apuasi. Kysy, miten voit osallistua askareisiin ja ehdota, että auttaisit vaikka ruoanlaiton tai tiskien kanssa. On kohteliasta osoittaa, että olet tiimipelaaja ja keräät samalla lisäpisteitä.

Muista hengittää! Jos tunnet olosi liian hämmentyneeksi tuntemattomien ja hullujen sukulaisten joukossa, pidä tauko. Mene vaikka kävelylle tai päiväunille. Näin pysyt virkeänä illan koitoksia varten.

Aseta rajat. Jotkut äidit voivat olla uteliaita, epäkohteliaita ja itsepäisiä. Ole kohtelias, mutta älä epäröi sanoa vastaan tarpeen vaatiessa.

Rentoudu ja ole oma itsesi! Muista, että olet superhyvä tyyppi ja kaikki myös varmasti huomaavat sen! Rentoudu ja pidä hauskaa. Joulun on tarkoitus olla vuoden mukavin juhla.

Älä tee näin

Älä liimaudu kumppaniisi koko illan ajaksi. Ole rohkea ja tutustu hänen perheeseensä. Tämä on sinun tilaisuutesi luoda siteitä hänen perheeseensä. Jos vietät koko illan kumppanisi kanssa, he eivät saa tilaisuutta tutustua sinuun.

Älä juo liikaa. Jos muut ottavat lasilliset terästettyä glögiä, voit toki liittyä seuraan. Tiedä kuitenkin rajasi! Ethän halua avautua kaikista elämäsi osa-alueista tuntemattomalle.

Älä osallistu draamaan. Jokaisessa perheessä on omat tulenarat aiheensa, mutta jos tapaat suvun ensimmäistä kertaa, on parasta pysyä hiljaa eikä jaella neuvoja tai omia mielipiteitä. Et tiedä, mitä kaikkea tarinaan liittyy.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja