Mainos

Uutta tietoa Joensuun taksiryöstöstä: 21-vuotias asiakas uhkasi naiskuskia teräaseella – poliisi ampui miestä ylävartaloon

Taksikuskia teräaseella Joensuussa uhannut 21-vuotias mies oli taksissa asiakkaana. Hän oli vaatinut kuljettajan puhelimia teräaseella uhaten heti noustuaan taksiin ja huitonut aseella taksissa. Poliisi joutui ampumaan miestä ylävartaloon ja mies on toimitettu Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Joensuun yöllisten tapahtumien kulku alkaa olla selvillä, tiedottaa poliisi.

Poliisille tuli kello 1.30 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ilmoitus taksista tehdystä ryöstöhälytystä. Taksi oli poliisin tietojen mukaan ajamassa Kontioniemestä kohti Joensuuta.

Poliisi kohtasi taksin lähellä Joensuun keskustaa ja näytti autolle pysähtymismerkkiä. Taksi ei noudattanut pysähtymiskäskyä, mutta ei ajanut karkuunkaan.

Taksi pysähtyi lopulta linja-autopysäkille, 31-vuotias naiskuljettaja oli poistunut kuljettajan paikalta ja ilmoittanut, että asiakkaalla on teräase. 

Poliisi ampui ylävartaloon – epäilty sairaalassa

21-vuotiaas kontiolahtelainen epäilty nousi apukuljettajan paikalta ja käveli teräase kädessään kohti toista poliisipartion jäsentä.

Mies ei totellut poliisin käskytystä ja poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta miehen pysäyttämiseksi. Laukaus ammuttiin poliisin virka-aseella ja osui kohdehenkilöä ylävartaloon.

Mies toimitettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan ja sieltä Kuopion Yliopistolliseen sairaalaan. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa miehen tilasta.

Mies on Suomen kansalainen.

Huitoi teräaseella taksissa

Mies oli ottanut heti kyytiin tultuaan ottanut teräaseen esiin ja vaatinut taksinkuljettajan puhelimia itselleen. 

Taksikuskin mukaan miehen käytös oli ollut sekavaa ja hän oli huitonut teräaseella taksissa. Taksinkuljettajalle ei ole tapahtumasta aiheutunut fyysisiä vammoja, mutta tapahtuma on ollut järkyttävä.

Miehen taksinkuljettajalta anastama omaisuus on saatu takaisin.

Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja