Näin isket itseäsi kovatasoisemman kumppanin

Unelmiesi mies tai nainen on saavutettavissa, vaikka luulisit hänen olevan liian upea sinulle.

Syystä tai toisesta, jotkut ihmiset ovat parisuhdemarkkinoilla halutumpia kuin toiset. Kyse voi olla viehättävästä persoonallisuudesta, upeasta ulkonäöstä tai jostain muusta vastaavasta asiasta, joka vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen. Jos haluat iskeä itsellesi tällaisen ihmisen, joka on mielestäsi ominaisuuksiltaan "korkeammalla tasolla" kuin itse olet, seuraa treffiguru James Preecen ohjeita.

James Preece pyörittää kahta eri deittisivustoa ja hän on työskennellyt monissa englantilaisissa deittiyhtiöissä. Hän on auttanut tuhansia sinkkuja löytämään rakkauden.

1.) Älä ilmaise kiinnostustasi liian voimakkaasti. Teeskentele alkuun, ettet ole huomannut hänen ihmeellisyyttään. Hän tulee näkemään vaivaa luulleessaan, ettet ole vakuuttunut. "Kovatasoiset" ihmiset toivovat, että arvostat myös sellaisia heidän ominaisuuksiaan, jotka eivät ole ilmiselviä.

2.) Superviehättäviä ihmisiä yritetään itse asiassa iskeä harvemmin. Kaikki ovat liian peloissaan lähestyäkseen heitä. Mene siis ja sano hei. Hän arvostaa rohkeuttasi ja positiivista asennettasi.

3.) Yritä tuoda parhaimmat puolesi esiin. Pukeudu parhaimpiisi ja ole huoliteltu. Se tuo heti itsevarmuutta ja nostaa sosiaalista asemaasi. Itsevarmuus on seksikästä ja näkyy kauas.

4.) Unohda kastit. Ei ole mitään syytä, miksei vitonen voisi deittailla kympin pakkausta. Kyse ei ole vain ulkonäöstä. Jokaisella on erilaisia asioita tarjottavanaan. Jos et ole kauneimmasta päästä, ehkä voit saada ihmiset nauramaan tai olet mahtava kokki.

5.) Jos olet viehättänyt tietyn tyyppisistä ihmisistä, deittaile vain sen tyyppisiä ihmisiä. Tärkeintä tässä on, että kieltäydyt tapailemasta sellaisia ihmisiä, jotka eivät sytytä sinua. Se on todellakin näin yksinkertaista. Jos haluat deittailla kympin ihmisiä, lopeta nelosten deittailu.

Osittainen lähde: Femalefirst

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja