Näin HPK:sta perustellaan SM-liigakauden ensimmäisiä valmentajapotkuja – seurapomo: "Taustalla ei ole mitään muita asioita"

Maalikooste: HIFK - HPK 4:51
Videolla kuvaa HPK:n edellisestä liigaottelusta.

Hämeenlinnan Pallokerho päätti erottaa päävalmentajana toimineen Matti Tiilikaisen ja tämän kaksi apuvalmentajaa heikon alkukauden jäljiltä. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtajan Antti Toivasen mukaan ratkaisujen taustalla oli pelkästään urheilullisia syitä.

HPK on tällä hetkellä SM-liigassa viimeisenä. Pallokerho on ottanut kahdeksasta ottelusta vain viisi pistettä.

– Tässä on tehty tarkkaa analyysiä nykytilanteesta. Halusimme muutosta tiettyihin asioihin. Sitä tällä on lähdetty hakemaan, Toivanen sanoo valmentajamuutoksista MTV Urheilulle.

– Halusimme lähteä hakemaan uutta alkua. Päädyimme siihen, että tämä on oikea ratkaisu tässä vaiheessa, Toivanen jatkaa.

HPK vapautti päävalmentaja Tiilikaisen lisäksi valmentajat Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään.

Uudeksi päävalmentajaksi saapuu entinen HIFK:n luotsi Jarno Pikkarainen. Hänen lisäkseen toinen uusi kasvo on Joonas Tanska.

– Jarno astuu maanantaina remmiin mukaan. Siitä alkaa uuden projektin eteenpäin vieminen. Uskomme, että Jarno tuo valmentajakokemuksellaan ja osaamisellaan niitä tarvittavia ominaisuuksia, joita me tällä hetkellä tarvitsemme.

Toivanen tyrmää, että valmentajamuutoksen taustalla olisi mitään henkilökemioihin liittyviä elementtejä.

– Kyllä tässä ollaan ihan urheilullisesti liikkeellä. Ei ole taustalla mitään muita asioita, Toivanen painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat