Näin estät syrjähypyt avioliitossasi

Kun takana on jo pitkä pätkä yhteistä eloa, saattaa vieras sänky houkuttaa aivan uudella tavalla. Miten pidät avioliitostasi huolta niin, ettei syrjähyppy ala kiinnostaa?

Pettäminen ei ole yksinkertainen asia, ja usein siihen johtavat monet syyt. Kenties kumppani ei jaa samoja seksuaalisia fantasioita, tai ei uskalla kertoa toiveistaan. Seksiä voi myös olla liian vähän.

Toisinaan syrjähypyn syyt eivät liity mitenkään makuuhuoneeseen: aviopuoliso voi myös kaivata puhekumppania, joka ei tuomitse tai aloita riitaa, vihjaa yourtango.com .

Miten avioliitosta sitten tehdään "suhteenpitävä"? Tee kumppanillesi hyvä olo niin, että hän on onnellinen seurassasi. Varmista, että hän saa liitoltanne sen, mitä tarvitsee. Seuraavilla vinkeillä saat liittonne pysymään kasassa.

Näin estät syrjähypyt avioliitossasi

Vältä tylsyyttä. Monotoninen arkielämä turruttaa kenet tahansa, joten käykää pienillä lomilla tai kulttuuririennoissa.

Viettäkää yhdessä laatuaikaa, ja jakakaa tunteidenne palo.

Suudelkaa intohimoisesti päivittäin. Muistakaa myös kosketella ja hyväillä toisianne usein! Pieni silitys tai puristus kumppanin käsivarteen ohi kulkiessasi kertoo, että välität. Pitäkää toisianne kädestä.

Flirttailkaa toistenne kanssa. Vaikka olet jo rengastanut kumppanisi, voit aina valloittaa hänet uudelleen vihjaavan tekstiviestin, kirjeen tai katseen avulla.

Ole kiinnostunut hänen elämästään. Jos jaatte kaiken niin hyvässä kuin pahassakin, mikään ei jää kaihertamaan hänen mielensä taka-alalle. Ole suhteessasi aktiivinen, äläkä salaa suuria asioita häneltä.

Jos ongelmia ilmenee, tarttukaa niihin heti.

Antakaa anteeksi, jottette kantaisi kaunaa. Avioliitto on kahden kauppa, ja kompromisseja tarvitaan aina, kummaltakin suunnalta.

Älä aseta itseäsi kiusaukseen. Jos tiedät, että alkoholia nautittuasi työpaikan assistentti alkaa näyttää silmissäsi hekumallisen makuuhuoneilottelun ilmentymältä, älä hankkiudu humalaan hänen ollessaan lähettyvillä.

Kommunikoi avoimesti ja rehellisesti tunteistasi ja tarpeistasi, vaikka asiat olisivatkin rankkoja.

Vaihtakaa toivomuslistoja: kumpikin kirjoittaa toiveensa ylös, ja toinen toteuttaa osan niistä viikon aikana.

Kunnioita kumppaniasi. Älä nolaa häntä julkisesti.

Pitäkää hauskaa ja naurakaa. Myös takaiskuille voi nauraa.

Hankkikaa yhteinen kiinnostuksenkohde, ja perehtykää asiaan kaksin.

Pysy itsenäisenä: kumpikin tarvitsee omat menonsa. Älä kuitenkaan hylkää puolisoasi.

Luokaa romanttisia muistoja, ja pitäkää romanssinne tulisena. Rakastukaa aina uudelleen – mikäpä olisikaan ihanampaa?

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat