Näillä miehisillä tavoilla karkotat naisen

Helmen naislukijat paljastivat, mikä testosteronia tihkuva miehinen tapa heitä inhotti. Mies, jos haluat naisseuraa, vältä tätä!

Sohvalla välittömästi käynnistä etumuksen ronklaaminen elokuvaa katsoessa, kaasupäästöillä papupitoisen aterian jälkeen saastuttaminen, runsas määrä voimasanoja ja ällöttävä kaikelle liikkuvalle kohdistettu flirttailu ovat miehiin yhdistettyjä piirteitä, jotka eivät ole naisten mieleen. Helmen lukijat paljastivat, mitkä miehiset ominaisuudet menevät heistä yli hilseen.

Nämä viisi asiaa olivat naisille liikaa:

1. Yleinen tunnekylmyys (30 %)

2. Etumuksen ronklaaminen (19 %)

3. Yliseksuaalinen käytös (19 %)

4. Kukkoilu (17 %)

5. Kaasupäästöillä saastuttaminen (15 %)

Naisten parhaat perustelut vastauksille:

– Mikään ei ärsytä niin paljon kuin mies, joka luulee liikoja itsestään ja on olevinaan kovinkin fiksu ja filmaattinen härskejä vitsejä puhumalla. Sellainen mies antaa itsestään moukkamaisen mielikuvan naistenkaatajana.

– Saa hävetä kaupassa yms. yleisillä paikoilla, kun ukko kaasuttelee koko ajan. Sekä ääni että haju – hyi olkoon!

– Mässyttäminen. Yök. En vain tajua, että miksei voi syödä niin, että se ruoka pysyy suussa tai edes suu kiinni. Toinen tietysti on se, että tavarat jätetään siihen, mihin ne kädestä tippuvat ja sitten kummastellaan, kun mikään ei ikinä löydy.

– Jos on vaikea sanoin kehua omaa naista, niin äsyttävää on, kun mies sitten kehaisee ohimennen muiden naisten muotoja.

– Ylimieliset miehet, jotka kuvittelevat olevansa suuren luokan gigoloita ällöttävät.

– Miehen alentuva asenne naisia kohtaan ja seksiaddiktiot.

– Kyllä vastenmielisin on seksuaalisuus. Parikymppisenä sain sellaisesta niin tarpeekseni, etten ole vieläkään täysin toipunut. Ikävä kyllä en ole päässyt seksuaaliselta häirinnältä rauhaan edes kotona, sillä teen etätöitä ja oloneuvospuolisoni häiriköi joka päivä! Lisäksi on idioottimaista kähmiä rouvaa, jolla on juuri kädessään kattilallinen tulikuumaa vettä tai terävä veitsi!

– Olen kasvanut perheessä, jossa isä kiroili ja riehui paljon. Siitä on sitten tainnut jäädä jonkinlainen trauma. Menen aina paniikkiin, kun mies kiroilee. Myös sekin inhottaa, että mies ei aina kerro ihan kaikkea. Minullekin selvisi miehestäni pari melko yllättävää asiaa, joista oikeastaan sovimme, että emme tee, mutta kappas kappas... Minä kuuliaisesti pysyin sovitussa asiassa ja herra itse tekee aivan päinvastoin! Oli luotto hetken katkolla.

Kieroileminen, kerskuminen ja päteminen saa valitettavast iarvostukseni mieheen romahtamaan alta aikayksikön. Taidoillaan pätevä mies vain ei ole uskottava millään osa-alueella ja käyttäytyminen kertoo huonosta itsetunnosta – siitä puhe mistä puute!

– Kaikki muu menee paitsi se hiton piereskely. Oksettavaa. Ei kyllä tee yhtään mieli edes katsoa miestä, joka piereskelee. Ehdoton erotiikan tappaja.

– Likaisten kalsarien ja sukkien jättäminen lattialle.

– Vähän kaikki mainitut tavat ällöttävät. Erityisesti kerskailu , varpusparvet WC-pytyssä, samaa kaavaa noudattava elämäntapa, kysely itsestäänselvyyksistä... Ihan kuin olisi äitinä hänellekin, eikä vain lapsille. Selän takana kuin koira läähättäen korvaan kuiskuttelu siitä, että himottaa. YÖK! Koko fiilis menee heti!

– Roiskiminen wc:ssä. Pytyn sotkeminen.

– Mies, joka luulee olevansa kova jätkä vehdatessaan mahdollisimman monen naisen kanssa ja suhtautuu heihin vielä halventavasti, on mielestäni epämiellyttävä. Sen maksimoi uhoaminen ja kaiken ratkaiseminen nyrkein.

– Ei valittamista etumuksen roplaamisesta, se on oikeastaan aika huvittavaa. Kaasuttelustakaan en laktoosi-intolerantikkona voi valittaa. Flirttailu pätemällä on iskuyrityksenä ällöttävää itseen kohdistuvana tai oman siipan muille esittämänä.

– Kyllä etumuksen roplaaminen ja etenkin sen jälkeen sormiruoan popsiminen vain ällöttää, mutta samalla myös tuo "tunnekylmyys". He vetoavat aina, että "hei, me ollaan suomalaisia miehiä, ei me ilmaista tunteitamme". No, "me ollaan sitten suomalaisia naisia ja me ilmaistaan ja halutaan teidänkin tekevän niin". Vaikka rakastankin miestäni, voisi hän silti useammin jakaa asiat keskustellen kuin niin, että minun pitää arvata, mitä hän nyt tarkoitti tai oli mieltä.

– Etumuksen tutkiminen nyt vain on ällöttävää. Sillä hetkellä, kun takamus iskeytyy sohvaan, lennähtää käsi tutkimaan, mitä sieltä haarovälistä tällä kertaa löytyy. Ehkä pelkäävät vehkeiden pudonneen päivän aikana pois... Toinen raivostuttava asia on ainakin meidän talouden urokselle tyypillinen likaisten alushousujen kylväminen kylppärin lattialle ennen suihkua. Ja siinäpä saavat bokserit odottaa niin kauan kunnes emäntä ne siitä korjaa. Hupia.

– Romantiikka ja pieni seksuaalinen jännitys on hyväksi, mutta jos kaikki fyysinen kontakti koostuu poven puristelemisesta tai haarovälin kourimisesta, niin siitä on minun mielestäni seksuaalisuus ja romanttisuus kaukana. Monet miehet myös sortuvat nimenomaan ällöttävään flirttailuun, joka on inhottavaa, ja sitten ihmetellään , että miksei se syttynyt ehdotteluille tai "meillä ei ole tarpeeks seksiä!" Monelta mieheltä unohtuu, että nainen ei seksuaalisuudeltaan ole niin itsestäänselvä kuin mies, joka on valmis heti nähdessään alastoman tai edes puolialastoman naisen.

– Ymmärtämättömyys, ylimielisyys, ylemmyydentuntoisuus ja yleensäkin huono käytös nuorisoa kohtaan.

– Se, että minun negatiivisiin tunteisiini, niin kuin esimerkiksi kyyneliin vastataan kylmyydellä. Kun vastaisi lämmöllä, tunteet olisivat tasapainossa ja suhteesta tulisi täydentävä ja onnistunut.

– Jos mies hihittelee. Miehen kuuluu nauraa römeästi ja isosti. Ei saa tirskua!

– Käsien pesemättä jättäminen alapäätoimitusten jälkeen – ja ei kun keittiöön jääkaapille!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja