Näillä keinoilla saat orgasmisi takaisin

Tuttu tilanne? Olet juuri saamaisillasi orgasmin, mutta menetät sen viime hetkellä. Cosmopolitan kertoo, miksi näin tapahtuu ja miten saat nautintosi takaisin.

Kun orgasmin kadottaa aivan viime hetkellä, syitä voi olla kaksi.

– Se voi olla psyykkistä tai fyysistä. Nautinto voi hiipua, jos menetät keskittymiskykysi tai miehesi vaihtaa asentoaan kesken kaiken, orgasmista kirjoittanut Patricia Taylor selittää.

Viime tipalla kadonnut orgasmi on aivan yleistä. Se tapahtuu melkein kaikille naisille jossakin vaiheessa.

– Onneksi asian voi korjata, seksiterapeutti Gloria Brame kertoo.

Seksistä kirjoittaneet Taylor ja Barbara Keesling vinkaavat, kuinka saat orgasmisi takaisin:

1. Älä ajattele mitään

Avain onneen on tyhjä pää. Naiset huolehtivat asioista seksinkin aikana, mikä voi pilata tunnelman täydellisesti. Unohda siis siivoushuolet tai vatsamakkarasi hetkeksi ja keskity nauttimaan. Sammuta kännykkäsi ja soita musiikkia päästäksesi oikeaan tunnelmaan.

2. Avaa suusi

Jos et pysty keskittymään nautintoon, avaa suusi. Kerro miehellesi, miltä hän tuntuu ja kuinka ihanaa on, että hän tekee juuri niin tai näin. Muistele myös jotakin erityisen hyvää hetkeä, jonka olette kokeneet yhdessä aiemmin. Näin kiihotut entisestään.

3. Kouluta miestäsi

Toisinaan orgasmin huippu jää saavuttamatta vain siksi, että mies vaihtaa asentoa juuri ennen h-hetkeä. Jatkossa sinun onkin hyvä antaa miehen ymmärtää, koska olet saamaisillasi. Sano hänelle, että olet jo tosi lähellä, joten älä lopeta sitä mitä olet tekemässä.


MTV3/Helmi

Lähde: Cosmpolitan

Kuvat: Shutterstock/Nuzza

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja