Näihin kaunottariin Selänne upottaa kahisevaa

Jääkiekkoilija Teemu Selänne rakastaa autoja. Hyppää Teemun tallista -ohjelman matkaan ja nauti mielettömistä matkoista Teemun kyydissä.

Teemun tallista vain MTV3 MAXilla. Tilaa kanava kotiisi PlusTV:ltä täältä.

Teemu Selänteen intohimona ovat autot. Urheilija omistaa kymmeniä toinen toistaan upeampia autoja, ja nyt katsojat pääsevät kuulemaan tarinat ja taustat jokaisen kaunottaren takaa.

Ohjelman tuottaja ja käsikirjoittaja Veli Vartiala hehkuttaa Teemun olevan ilmiömäinen tv-tähti.

– Koko ohjelma on Teemun harteilla, ja hän hoitaa homman hyvin. Välistä tuntui kuin olisi ammattinäyttelijän kanssa tekemisissä. Yksi otto ja kaksi kolme minuuttia putkeen ilman mitään, Vartiala hymyilee.

Joka jaksossa Teemu esittelee yhden rakkaimmista autoistaan. Valinnanvaraa on, sillä kiekkoilija on kerännyt autoja jo yli parikymmentä vuotta. Hän hankki ensimmäisen autonsa jo ennen kuin sai ajokortin.

– Tarina kertoo, että hän lainasi äidiltään rahaa autoa varten. Kyseessä oli 61-mallinen Lincoln, joka tunnetaan Kennedy-mallina. Se on hänellä edelleen. Ja jos oikein muistan, auton takapenkillä juhlittiin Suomen maailmanmestaruutta vuonna 95, tuottaja paljastaa.

Ei turhia nippelitietoja

Sarjaa on kuvattu sekä Yhdysvalloissa että Suomessa. Esittelyssä on niin eurooppalaisia urheiluautoja kuin jenkkiautojakin.

Vartiala listaa mielenkiintoisimmiksi tuttavuuksiksi muun muassa vuoden -59 Cadillacin eli siipiautojen kuninkaan sekä vuoden -70 Hemi Challengerin, jota kuvailee "automaailman muskeliaikakauden legendaksi".

– Teemu kertoo autoihin liittyviä taustoja, nippelitietoja ei tuoda esiin. Mutta väkisin tietysti hevosvoimia ja nopeuksia sivutaan, koska ne ovat oleellisia autoista puhuttaessa.

– Ohjelmassa tulee sille myös Teemun oma minä. Anti on mielenkiintoista, Vartiala lupaa.

Teemun tallista MTV3 MAXilla maanantaisin 4.10. alkaen klo 22.00. Katso parhaat tarjoukset kanavasta PlusTV:ltä täältä.

Tämän artikkelin tarjoaa:

Teksti: Heli Vartiainen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja