Naantalilaisen hevostallin pariskunta pidätetty – poliisi: Viitteitä törkeistä seksuaalirikoksista

Lounais-Suomen poliisi jatkaa naantalilaista hevostallia koskevien rikosepäilyjen selvittämistä. Tallia pitänyt pariskunta on pidätetty.

Lounais-Suomen poliisille on jätetty tallin toiminnasta ja sen pitäjistä rikosilmoituksia.

Asian nosti julkisuuteen Turun Sanomat, ja poliisi kertoo nyt saaneensa vahvistusta uutisoinnissa esitettyihin väitteisiin.

– Poliisi on kuullut useita asianomistajia, ja tapauksessa on selkeitä viitteitä muun muassa törkeisiin seksuaalirikoksiin, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi teki kotietsinnän kiinteistölle tiistaina ja otti kiinni kaksi henkilöä rikoksista epäiltyinä. Pidätettynä on pariskunta, eli 1970-luvulla syntyneet mies ja nainen. 

– Asiassa on tällä hetkellä tiedossa kymmenkunta asianomistajaa, ja poliisille tulleiden yhteydenottojen perusteella määrä oletettavasti vielä kasvaa, poliisi kertoo.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan väärinkäytökset ja rikosepäilyjen taustalla olevat teot ovat tapahtuneet useiden vuosien kuluessa.

Uhrit eläneet pelossa

Pelon ja uhkailun takia uhrit eivät ole ilmoittaneet asiasta aiemmin poliisille.

Poliisi kehottaa kaikkia kyseisessä asiassa rikoksen uhriksi joutuneita henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin, vaikka epäillystä rikoksesta olisi kulunut reilustikin aikaa.

Poliisiin voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi asiaa yksityiskohtaisemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja