Mysteeriaine ja mysteerinainen – Hotelli Tornin ravintolan kummalliset tapahtumat eivät ota auetakseen

2:23
Tutkinnanjohtaja kertoo, mitä poliisi toistaiseksi tapauksesta tietää.

Poliisi ei ole onnistunut tavoittamaan valvontakameralla kummallisesti käyttäytynyttä mysteerinaista, jonka epäillään levittäneen tuntematonta ainetta hotelli Tornin Atelje barissa viime perjantaina. 

Turvakameran nauhoituksen perusteella poliisi pystyy sanomaan, että epäilty on noin 50-vuotias nainen.

Tutkinnanjohtaja Crista Granrothin mukaan levitetyn aineen koostumuksesta tai teon motiivista ei vielä tiedetä enempää.

– Tutkintalaboratoriosta ei olla vielä saatu mitään tuloksia. Sellaisia alustavia tuloksia saatiin heti, mutta ei pysty siitäkään mitään lausumaan vielä.

– Kovasti koko ajan tehdään töitä. Toivoisin, että pystyttäisiin jo jotain sanomaan mutta en uskalla mitään luvata. Oletin, että tässä olisi jo edetty enemmän.

Tapahtumaketju sai alkunsa perjantaina alkuillasta, kun hotellin Atelje barin henkilökunta huomasi oudosti käyttäytyneen naisen tiloissaan. Poliisi ei kerro, millä metodilla outoa ainetta tilaan levitettiin, mutta se aiheutti kolmelle työntekijälle pahoinvointia. Heidät vietiin sairaalaan tutkimuksiin.

– Tietysti se aine, mitä se ikinä onkaan, on aiheuttanut ihmisille oireita ja ihmisten terveydentilat ovat erilaisia niin toki se voi jollekin olla enemmän vaarallista kuin toiselle, jos toinen tällainen tapahtumaketju tapahtuisi jossain. Emme näe, että tässä on kellään mitään syytä pelkoon.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä pahoinpitelynä, vaaran aiheuttamisena ja vahingontekona. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja