MYPA paukutti viisi maalia vajaamiehisenä

Eurokentiltä putoamisesta tointunut MYPA järjesti kotikentällään ilotulituksen sunnuntaina jalkapallon Veikkausliigassa.

MYPA nujersi KuPSin maalein 5-3 pelattuaan yli 70 minuuttia vajaamiehisenä William de Mattian saaman punaisen kortin vuoksi. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1-lukemissa, mutta toisella puoliajalla myllykoskelaiset hurjastelivat neljä osumaa KuPSin kahta vastaan. Aleksi Ristola maalasi kahdesti MYPAlle ja samaan maalimäärään ylsi myös kuopiolaisten Ats Purje.

FC Lahti otti sarjakärki HJK:ta kiinni 1-0-vierasvoitolla RoPSista. Jani Tanskan maalilla irronneet sarjapisteet nostivat lahtelaiset 38 pisteeseen ja seitsemän pisteen päähän HJK:sta.

Liigan häntäpään joukkueiden välienselvittelyssä FC Honka ja TPS tasasivat pisteet 1-1-tuloksella. TPS jatkaa sarjajumbona ja neljä voitotonta ottelu pelannut Honka valahti viimeistä edelliseksi, kun IFK Mariehamn kipusi espoolaisten ohi 2-1-vierasvoitollaan VPS:stä.

TPS            21   4  3 14  15-35  15

Seuraavat ottelut: 2.8. MyPa-HJK, 3.8. RoPS-KuPS, VPS-FC Lahti, SJK-Inter, Honka-IFK Mariehamn, 4.8. TPS-Jaro, 9.8. Inter-SJK, 10.8. Jaro-TPS, IFK Mariehamn-Honka, FC Lahti-VPS, KuPS-RoPS.