Muuttumisleikistä timantin lailla säihkyvä look

Helmen helmikuiseen muuttumisleikkiin saapui Marjo Leino Lohjalta. Kaunis brunette sai sydäntalveen timanttista kiiltoa uusien hiustenhoitotuotteiden ja pirteän värikkään silmämeikin ansiosta.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto kerrosti Marjon hiuksia niin, että naisen luonnonkihara hius pääsi oikeuksiinsa. Ennen hiustenlaittoa Marjon hiukset pestiin kiiltoa antavalla shampoolla ja hoitoaineella. Taipuisaa hiusta hyödynnettiin myös kiharanteossa. Riia teki Marjolle kiharat suoristusraudan avulla.

Kampauksesta ei haluttu liian laitettua. Mahdollisimman luonnollinen look takasi, että kampaus pysyisi hyvännäköisenä, vaikka hiuksista irtoaisi menossa muutama pinnikin. Hiustenteon ohessa Riia muistutti, että kampausnesteen valinnalla on kiharoiden laittamisessa suuri merkitys. On parempi valita hiuksiin hyvä ja vahva muotoilutuote, kuin suihkuttaa valmiiseen kampaukseen liian tuhtia lakkaa.

Meikissä Riia kohdisti painopisteen silmiin. Turkoosi silmämeikki toi ihanaa pilkettä talvilookiin. Huuliin haettiin samaa timanttista kiiltoa kuin hiuksiinkin. Persikkainen sävy jätti huulet raikkaiksi. Riia kertoi, että aikuisen naisenkaan ei tarvitse pelätä vahvaa huulikiiltoa, kunhan tuote ei sisällä helmiäishippuja, joka tuo juonteita esille.

Löydät kaikki Marjon meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Aamupäivällä tihutti vettä ja oli märkää ja pimeää, kun matkasin kohti Maikkaria. Ehdin matkalla hyvin pohtia, että mitäköhän kymmenen vuotta vanhalle lookille meinataan tehdä. Yllätys muuten oli melkoinen, kun Merja viikkoa aikaisemmin soitti perjantai-illan päätteeksi ja esitti kutsun muuttumisleikkiin. Olinhan laittanut hakemuksen vasta muutama tunti aikaisemmin samana päivänä.

Maarit kävi hakemassa minut vastaanotosta ja päivä alkoi yhteisellä lounaalla Maaritin ja Tommin kanssa. Lounaan jälkeen siiryttiin maskiin, jonne Riia kohta saapuikin suoraan edellisistä kuvauksista.

Siinä ensin Riian kanssa pohdittiin, että mitä kuiville luonnontaipuisille hiuksilleni kannattaisi tehdä. Harmi vaan, kun olin juuri edellisellä viikolla ehtinyt käydä kampaajalla ottamassa uuden värin. Väri kuitenkin osoittautui hyväksi ja niinpä Riia vain hieman lyhensi hiuksia sekä leikkasi paljon lisää kerroksia, jotta saatiin hiuksiin lisää ilmavuutta ja taipuisuutta paremmin esille.

Hiusten jälkeen oli vuorossa meikki. Halusin kokeilla uusia värejä, joten silmämeikin väriksi Riia valitsi ihanan turkoosin. Itse kun en ole aikaisemmin uskaltanut poiketa ruskean sävyistä. Sain Riialta hyviä ihonhoito- sekä meikkivinkkejä. Mm. Meikkivoide löytyy nyt myös omasta meikkipussukasta ja ihana huulikiilto on myös lisätty ostoslistalle.

Muutoksen lomassa Tommi kävi ottamassa lukuisia valokuvia sekä kuvaamassa muutosta videolle.

Muutoksen jälkeen lähdin ystävättären kanssa tutustumaan Helsingin yöelämään. Yöpaikka meille oli järjestetty ihanasta Hotelli Linnasta.

Olen maltilliseen muutokseen todella tyytyväinen. Tulen varmasti jatkossa kiinnittämään enemmän huomiota silmämeikin tekemiseen ja käytän rohkeasti värejä!

Kiitokset Riialle, Merjalle, Tommille ja Maaritille ikimuistoisesta päivästä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat