Mainos

Muuttumisleikistä rento juhlalook pariskunnalle

Helmen muuttumisleikissä vieraili syyskuussa pariskunta, Mira Puurtinen ja Mika Tapaninen. Miralle loihdittiin upea kiharakampaus ja Mika sai vinkkejä miehen ihonhoitoon. Rentouttavan päivän kruunasi romanttinen hotelliyö.

Helmen syyskuiseen muuttumisleikkiin saapui pariskunta, Mira Puurtinen ja Mika Tapaninen Tampereelta. Pienen vauvan vanhemmat viettivät päivän arjen velvollisuuksista vapaina ja muuttuivat todella edukseen.

Lapsiperheen arkea pyörittävä Mira kertoi, että meikkaaminen oli viime aikoina jäänyt kotioloissa vähemmälle, joten meikkitaiteilija Riia Koiviston meikkivinkit tulivat tarpeeseen. Riia levitti Miran kasvoille ihon väriä tasoittavan päivävoiteen, joka sopi hienosti meikkivoiteeseen tottumattomalle. Miran lookin kruunasi upea kiharakampaus, josta tuli rennon toispuoleinen. Tällä hetkellä juhlakampauksissa rento lopputulos onkin siloteltua lookkia muodikkaampi.

Mikan muuttumispäivä alkoi hiusten värjäämisellä. Kampaaja Toni Immo värjäsi hiukset tummanruskealla sävyllä ja tasoitti lyhyen mallin siistiksi. Mika sai vinkkejä miehen ihonhoitoon. Meikkitaiteilija Riia muistutti, että ulkonäöstä huolehtiminen ei ole sukupuolesta kiinni. Metroseksuaali Mika ottikin vinkit mielellään vastaan.

Pariskunta suuntasi muuttumisleikin jälkeen romanttiseen hotelli Linnaan. Vapaapäivää lähti viettämään rentoutunut ja upean näköinen pariskunta.

Löydät kaikki Miran ja Mikan muuttumisleikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hei!

Oli mukava päästä Helmen muuttumisleikkiohjelmaan ja saada uusia vinkkejä meikkiin ja hiustenlaittoon. Oli mukava tavata alan ammattilaisia ja kuulla heidän mielipiteitään. Kiitos herttaisuudesta ja huolenpidosta ja lämpöisestä vastaanotosta.

Muuttumisleikki mahdollisti pienen tauon arjesta ja päivän vielä kruunasi yöpyminen tunnelmallisessa hotellissa. Oli mukava viettää aikaa ihan vaan kahdestaan ja olla ilman kiirettä liikkeellä.

Muuttumisleikin jälkeen vietimme mukavan päivän Helsingissä. Kiitos siis vielä kerran tästä mahdollisuudesta meidän molempien puolesta.

Ystävällisin terveisin:

Mira Puurtinen & Mika Tapaninen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.