Musikaalivaltias Laura Voutilainen tekee ennennäkemättömän esiintymisen televisiossa: "Pukeuduin fantasiakuningattareksi"

Laura Voutilainen esittää illan Tähdet, tähdet -jaksossa Queen-yhtyeen klassikkokappaleen. 

Tähdet, tähdet -kilpailun on edennyt jännittävään semifinaaliin ja kolme jäljellä olevaa tähtiartistia pääsee esittämään meneviä sekä tunteellisia kappaleita show-maailmasta. 

Illan suoran lähetyksen avausnumeron esittäjänä nähdään yksi suomalaisen musikaalimaailman kirkkaimmista tähdistä: laulaja-näyttelijä Laura Voutilainen. Artisti kertoo saapuneensa Tähdet, tähdet -studiolle lähes suoraan laivakeikalta. 

– Sitten pukeuduin fantasiakuningattareksi ja täällä ollaan! Tämmöistä tänä viikonloppuna, aika jännää ja kivaa!

Voutilainen esittää avausnumerossa Queen-yhtyeen legendaarisen ja vauhdikkaan kappaleen Don't stop me now.  Vaikka kappale ja erityisesti yhtye on Voutilaiselle muusikkona tärkeä, hän ei ole sitä itse aiemmin esittänyt.

– Olen joskus tehnyt jossain show'ssa jonkun Queen-potpurin muiden kanssa, jossa on ollut kaikki isot hittibiisit, mutta siitä on tosi paljon aikaa.

Voutilaisen omia lempimusikaaleja ovat muun muassa Wicked sekä Kaunotar ja hirviö, jonka kappaleesta Vieraamme kuullaan myös Tähdet, tähdet -illan aikana Jussi Rainion tulkinta. Nimenomaan Kaunotar ja hirviö -musikaalilla onkin Voutilaiselle erityinen merkitys. 

– Se oli aivan mieletön, se oli ensimmäinen musikaali minkä näin Lontoossa, niin se on jäänyt mieleen. 

Kevään aikana Voutilaiselta kuullaan myös uutta omaa musiikkia, sillä artisti vihjaa että uusi single näkee päivänvalonsa ennen kesää. Artistikiireiden lisäksi Voutilainen on työllistänyt itseään uuden asuntonsa remontilla. Projekti on sujunut hyvin, vaikka luonnollisesti yllätyksiäkin on tullut. 

– Olen kuitenkin yhden talon rakennuttanut joskus, niin sitä on kyllä oppinut varmistelemaan ja olemaan paikalla vähän väliä. Kyllä siinä on oppinut asioita onneksi. Mutta proppujen laittaminen on kyllä mulle edelleen vaikeaa, sen olen huomannut!

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat