Murphyn vaimo: Mel B:llä ei vaikutusta suhteeseemme

Näyttelijä Eddie Murphyn tuore vaimo Tracey Edmonds on avannut sanaisen arkkunsa miehensä entisestä tyttöystävästä Mel B:sta. Edmondsin mukaan Spice Girls -tähden elatusmaksuvaatimuksilla tai tähdellä itsellään ei ole mitään vaikutusta pariskunnan liittoon.

Murphyn vaimo Tracey Edmonds kiistää, että laulaja Mel B vaikuttaisi millään tavoin hänen ja Murphyn suhteeseen. Edmonds alkoi tapailla Murphya viime vuoden lopulla, mutta huomasi pian olevansa keskellä katkeraa isyystaistelua Murphyn ja tämän entisen tyttöystävän, Spice Girls -laulaja Mel B:n kanssa. Dna-testien mukaan Murphy on Mel B:n pienokaisen isä.

- Melanie Brownilla ja koko isyysjupakalla ei ole mitään vaikutusta suhteeseeni Eddien kanssa. Olin jo alussa tietoinen mahdollisesta isyyden selvittämisestä ja siihen liittyvistä asioista. Olen tukenut miestäni koko ajan.

Brown uhkasi aiemmin tällä viikolla hakea elatusmaksuja oikeuskäsittelyn kautta. Näyttelijä ilmoitti tiedotteessaan aikovansa "kunnioittaa isyyden tuomia velvoitteita".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat