Murhenäytelmät Batman-saagan yllä saivat traagista jatkoa

Christopher Nolanin Batman-trilogian yllä näyttää olevan kirous, sillä elokuvien ympärille on laskeutunut myös kuoleman varjo.

Nolanin ohjaamat Batman-elokuvat ovat saaneet suitsutusta upeasta visuaalisesta ilmeestään ja edellinen The Dark Knight rohmusi jopa Oscareita, mutta kolikolla on ollut myös ikävä ja surullinen kääntöpuolensa.

Elokuvien kuvauksissa on sattunut kuolemantapauksia, pääosan esittäjä on menehtynyt pian kuvausten jälkeen ja viimeisimpänä traagisena tapahtumana on Denverissä sattunut massamurha elokuvan ensi-illassa.

Uusin Yön ritarin paluu -elokuva sai maailman ensi-iltansa torstaina 19. heinäkuuta. Denverissä Aurorassa yönäytös sai traagisen käänteen, kun paikalla ollut maskiin pukeutunut henkilö avasi tulen katsojia kohtaan. Järjettömässä ammuskelussa sai surmansa ainakin 14 Batman-elokuvien ystävää. Loukkaantuneita on useita kymmeniä.

Tuonelan enkeli teki vierailun jo elokuvan teon aikana marraskuussa 2011, kun kuvauksissa ekstrana ollut mieshenkilö kuoli yllättäen kesken kuvausten. Miehen kerrotaan kuolleen luonnollisiin syihin.

Maailma muistaa myös lahjakkaan näyttelijän Heath Ledgerin poismenon vuonna 2008. Vain 28-vuotiaana lääkkeiden yliannostukseen menehtynyt Ledger oli juuri lopettanut The Dark Knight -elokuvan kuvaukset. Elokuva sai ensi-iltansa Ledgerin kuoleman jälkeen, ja näyttelijä palasi valkokankaille postuumisti Jokerin roolissa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja