Muotisuunnittelijan vinkit: Tällainen on hyvä Linnan juhla -look!

Millainen mekko on sopiva, mutta myös tarpeeksi juhlava Linnan juhliin? Muotisuunnittelija paljastaa, millainen asukokonaisuus naisella hivelee Linnan juhlia seuraavan silmiä.

Muotisuunnittelija Kisu Korsi kertoo, millainen Linnan juhla -look puhuttelee häntä. Korsi itse on suunnitellut tänä vuonna kolme huippunaisellista asua Linnan juhliin.

– Linnan juhla -look täytyy olla tyylikäs ja etiketin mukainen. Juhlava, mutta ei tylsä, Korsi listaa.

Korsi myöntää, että kauneus on katsojan silmissä, mutta hänen ammattisilmänsä ei kestä katsoa kaikkein karmeimpia ratkaisuja – siksi televisio voi mennä kiinni kesken itsenäisyysjuhlan vastaanoton.

– Asu ei saa olla myöskään liian paljastava, vaan pintaa pitää näyttää hillitysti. Myös vieraan ikä vaikuttaa asuvalintaan. Tärkeintä on, että asun pitää imarrella kantajaansa ja korostaa tämän persoonallisuutta, Korsi kuvailee.

Naisen asun kuuluu olla täyspitkä ja juhlavasta materiaalista valmistettu.

– Cocktailmekko ei sovi Linnan juhliin. Pitkä mekko on juhlava. Myös kenkien on oltava juhlavat, vaikka ne eivät edes välttämättä näkyisi pitkän helman alta. Suunnittelijana minun pitää tietää myös ajoissa, millaiset ja kuinka korkeat kengät asiakas valitsee, jotta osaan tehdä helmasta oikean mittaisen, Korsi kuvaa.

Asun kruunaa hyvä ryhti, kauniisti laitetut hiukset sekä iltalaukku.

– Koruja en tavallisesti toivo asiakkaan käyttävän juurikaan pukujeni kanssa, sillä suunnittelemissani puvuissa on itsessään sopivasti yksityiskohtia, liika koruilla koristelu häiritsee kokonaisuutta. Korvakorut toki tuovat toivottua säihkettä lähelle kasvoja, ja kaunis iltalaukku ja -kengät täydentävät juhlailmeen, Korsi listaa.

– Tärkeintä on, että voit katsoa itseäsi ja asuasi vuosienkin päästä, etkä pidä asuvalintaasi naurettavana, Korsi vinkkaa Linnan juhliin asteleville.Kuvat: Terhi Sivonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja